; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Daniel Buzdugan

Buzdugan, un turist îndrăgostit de România

26 June 2013

Daniel Buzdugan profită mereu de timpul liber pentru a vizita România. Vedeta a descoperit tot felul de locuri frumoase, mai puţin comerciale, şi îi sfătuieşte pe toţi să facă acelaşi lucru.

Dacă s-ar lăsa de televiziune sau radio, cu siguranţă Daniel Buzdugan (jurat în emisiunea Vedete la apă', care va începe la Antena 1) ar putea să-şi deschidă o agenţie de turism. Are foarte multe ponturi despre ce să vedem şi unde să ne cazăm în România.

Din capul locului, Daniel ne-a spus că e îndrăgostit de Sibiu şi că a petrecut multe vacanţe în acest oraş. Pe locul doi, în topul preferinţelor sale, sunt lăcaşele de cult vechi.

Îmi plac bisericile pictate din Nordul Moldovei, mănăstirile Văratec şi Agapia din Judeţul Neamţ. La Suceviţa, e un loc foarte frumos unde te poţi caza şi vreau să merg din nou vara aceasta'.

O altă zonă pe care vedeta Antenei 1 ne-o recomandă este Vatra Dornei.

E o zonă sălbatică, mai puţin vizitată. Există aici o pensiune unde au crescătorie de păstrăvi şi sturioni, unde am mâncat un borş foarte bun. Când am fost aici, am urcat pe Vârful Ouşorul prin pădure, noaptea. A fost o senzaţie foarte ciudată să auzi tot felul de sunete', ne-a povestit el.

Buzdugan va fi mereu fermecat şi de Cetatea Neamţului, dar şi de oraşul său natal, Iaşi. Cei care vin aici nu trebuie să rateze bojdeuca lui Ion Creangă. Când eram mititel veneam aici cu clasa şi învăţătorul ne citea din Amintiri din copilarie', şi-a amintit el.

Daniel Buzdudan ne-a mărturisit că mai are destule idei legate de vacanţele în România: Aş vrea să mai ajung în Apuseni cu cortul şi să iau munţii la pas, dar majoritatea prietenilor mei vor confort. De asemenea, vreau să ajung şi în Delta Dunării. Nu am mai fost de mult'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare