Homepage  / Vedete româneşti

Daniel Buzdugan, escapadă la Paris cu fiica adolescentă. Cum s-au distrat: „Sper să nu uite că prima oară a fost aici cu tati”

Daniel Buzdugan, escapadă la Paris cu fiica adolescentă. Cum s-au distrat: „Sper să nu uite că prima oară a fost aici cu tati”
8

de Cristina Țapu,

Daniel Buzdugan este căsătorit cu soția sa de 21 de ani, iar iubirea lor a devenit și mai puternică după ce Maria și Luca au sosit pe lume. Recent, prezentatorul de la Radio ZU i-a făcut o surpriză pe cinste fiicei sale adolescente și a oferit detalii despre aceasta pe pagina personală de Facebook.

Daniel Buzdugan, escapadă la Paris cu fiica adolescentă, Maria

Daniel Buzdugan a decis să o surprindă pe fiica sa. Așadar, prezentatorul și Maria și-au făcut bagajele și preț de o zi s-au bucurat de atmosfera din Paris. Cei doi s-au plimbat cu bicicleta, au râs, au glumit și s-au pozat în dreptul Turnului Eiffel. Colegul lui Mihai Morar susține că astfel de momente sunt esențiale pentru dezvoltarea relației dintre părinți și copiii acestora.

„Sub cerul Parisului ( Sous le ciel de Paris ). Am plecat în weekendul ăsta doar eu cu Maria la Paris. Tata & fiica .Pentru Maria e prima oară când vede Orașul Iubirii și al Luminilor. Sper să nu uite că prima oară a fost aici cu tati. Ne-am distrat, ne-am plimbat, am vorbit, am băut cafea, am dansat, ne-am plimbat cu bicicletele, am mers la biserică la Sf. Liturghie, am făcut poze, ne-am simțit minunat…

Recomand din toată inima ca tații de fete să treacă neaparat prin expereiența aceasta minunată de a ieși doar ei cu fetițele lor oriunde, oricât, oricând. Chiar și o zi de sâmbătă de dimineață până seara, doar TATA și FETIȚA. Vă îmbrățișez franțuzește, de la Paris . Nu știu dacă există o îmbrățișare franțuzească, doar am inventat eu vorba asta acum pe loc . Au revoir!”, a fost mesajul pe care Daniel Buzdugan l-a scris pe pagina de Facebook în dreptul mai multor imagini din mica escapadă tată-fiică.

daniel buzdugan 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Daniel este căsătorit de 21 de ani cu Monica

Daniel Buzdugan și soția sa s-au întâlnit pentru prima dată în urmă cu 31 de ani, iar în anul 2003 a avut loc căsătoria. Împreună au doi copii, iar prezentatorul susține că viața alături de Monica, de profesie medic, este fix cu mi-a imaginat-o.

Realizatorul de la Radio ZU a mărturisit că este gelos, considerând că acest sentiment este firesc într-o relație de iubire, atâta timp cât nu este dus la extrem. Înainte de a o cunoaște pe actuala sa soție, Daniel Buzdugan a avut relații în care partenerele manifestau multă gelozie.

daniel 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 8

Însă, când a întâlnit-o pe Monica, a fost surprins să descopere că poate avea o relație bazată pe libertate și încredere. Daniel a împărtășit și secretul căsniciei sale cu Monica, dezvăluind că partenera sa de viață îi oferă încredere și libertate, aspecte pe care el le apreciază enorm.

„Dintotdeauna, dacă vreau să plec și îi spun acum: Știi ceva? Plec și eu weekendul ăsta. Vreau să mă liniștesc, mă duc până la Praga, la Timișoara sau la Cluj. Vreau să fiu singur weekendul ăsta, am toată libertatea și toată disponibilitatea. Nu există nicio restricție, pentru că are încredere și nu a avut niciodată probleme cu mine, n-am dezamăgit-o”, a povestit Daniel, conform Revistei Viva!

Sursă foto: Facebook – Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton