; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela Arsenie Antena1_230913_IComedy Ed 2_0042

Daniel Buzdugan, aniversare-surpriză pe platourile de filmare de la “IComedy”

25 September 2013

Daniel Buzdugan, aniversare - surpriză pe platourile de filmare de la IComedyDaniel Buzdugan a avut parte, de ziua lui de naștere (a împlinit 39 de ani pe 23 septembrie), de  o  aniversare  specială la … filmările  show-ului  “IComedy”.

Dimineata am fost la radio la întâlnirea zilnică cu ascultătorii de la Morning Zu, apoi am trecut la platouri, la filmările pentru următoarea ediție “IComedy”.  Dar cu o seară înainte, la Focșani, în timpul unui  eveniment  pe care l-am prezentat,   aproape 6.000 de oameni mi-au cântat alături de Alex Velea, Anda Adam, Matteo. Nu  pot să vă spun ce emoții am avut', declară Daniel.

Nici colegii de la “IComedy”, show difuzat de Antena 1, vineri, de la ora 20.30, nu s-au lăsat mai prejos și i-au pregătit lui Daniel, pe tot parcursul zilei, diverse surprize.

[Not a valid template]

'De exemplu, m-au întâmpinat cu multe bilete pe care era  scris, de nenumărate ori,  la mulți ani. Apoi, în timp ce-mi spuneam rolul într-o scenetă, Mihai  Bendeac și toți cei de  acolo  au năvălit  în cadru cu un tort și artificii', mărturisește Buzdugan.

Ce şi-a dorit de ziua lui

Visul cel mare al lui Daniel este să călătorească oriunde în lume, iar de ziua lui, în mod special, ar dori  să se relaxeze la un conac, să savureze un ceai pe teresă și să simtă adierea vântului de toamnă.

'Însă mai trebuie să aștept până atunci,  pentru că acum nu petrec, ci muncesc.  Dar nu mă plâng, pentru că îmi place ceea ce fac la IComedy și în fiecare dimineață, alături de Mihai Morar, la radio Zu', încheie el.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare