; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Daniel Arenas și Zuria Vega revin pe micile ecrane! Pro Gold redifuzează telenovela „Familia soțului meu”

Daniel Arenas și Zuria Vega revin pe micile ecrane! Pro Gold redifuzează telenovela „Familia soțului meu”

21 July 2021

Daniel Arenas și Zuria Vega revin pe micile ecrane! Pro Gold redifuzează începând de miercuri, 21 iulie,  telenovela „Familia soțului meu'.

Producția, transmisă pentru prima oară în România în 2019, va fi difuzată zilnic de la ora 11.45.  „Familia soțului meu' se numără printre cele mai de succes telenovele din Mexic ale anului 2017-2018, reușind ca pe tronsonul orar difuzat în țara de origine să fie de la început până la final lider de audiență. Producția redă povestea de dragoste a Julietei (Zuria Vega), o femeie de afaceri  independentă  și a lui Robert (Daniel Arenas), de profesie medic, care ajung să formeze un cuplu și sunt pregătiți să formeze o familie.

Povestea de viață a lui Robert este însă una complicată și delicată în același timp. Acesta este adoptat în copilărie de o familie de americani și, ajuns la vârsta adultă, dorește să își găsească adevărata familie, cu care, între timp, devine vecin. Fericirea lui Robert de a-și găsi familia dispare după ce Julieta și familia iubitului ei nu se înțeleg sub nici o formă, lucru care va conduce la o lecție de viață, dar și la momente de un amuzament copios!

Telenovela a marcat revenirea pe micile ecrane a marii actrițe Silvia Pinal (87 de ani), care a făcut o pauză de 10 ani și pe care am mai văzut-o și în telenovela „Focul iubirii’ („Fuego en la sangre’). Alături de ea, mai fac parte din distribuția telenovelei „Familia soțului meu’ actorii Diana Bracho („Intrigi în paradis’), René Casados („Amazoanele: Lupta pentru fericire’), José Pablo Minor („Pasiune și putere’), Jade Fraser („Raze de lună’) și Olivia Bucio („Fără privirea ta').
 

Ce mai fac Zuria Vega și Daniel Arenas?

 
După încheierea filmărilor telenovelei „Familia soțului meu', care a avut și al doilea sezon, Daniel Arenas a mai jucat într-o producție de succes transmisă și la noi de Pro 2, „Dragoste de gardă'. În timpul pandemiei actorul a preferat să ia o pauză și să petreacă mai mult timp alături de cei dragi și, recent, a revenit pe platourile de filmare cu un nou rol principal. Daniel Arenas joacă într-o nouă telenovelă produsă de Televisa: „SOS me estoy enamorando', alături de Iran Castillo, pe care în prezent o putem vedea în „Prinde-l dacă poți', la Pro 2. 
 
Zurgia Vega a fost nevoită să părăsească distribuția sezonului doi a telenovelei  „Mi marido tiene mas familia', întrucât trebuia să aducă pe lume al doilea copil. De la finalizarea filmărilor pentru această telenovelă, actrița s-a dedicat timpul complet vieții de familie. Abia la finalul lui 2020, Zuria a revenit pe platourile de filmare. Actrița joacă alături de Oka Giner, Renata Notni și Carlos Ponce într-un nou serial pentru Netflix, „La venganza de las Juanas', care va avea premiera anul acesta. 
 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare