; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Daniel arenas

Daniel Arenas îi aduce un omagiu profesiei tatălui său cu rolul din „Dragoste de gardă”

16 July 2020

Actorul columbian revine pe micile ecranele din România în această seară, la Pro 2, în telenovela „Dragoste de gardă', în care va juca rolul unui chirurg, profesie pe care tatăl său a practicat-o toată viața.

„Am observat îndeaproape această meserie întreaga viață, întrucât tatăl meu a fost chirurg. Este o muncă foarte grea, care necesită multă dăruire', a declarat Daniel Arenas într-un interviu oferit celor de la People en Espanol. 

Actorul a spus că nimeni din echipa telenovelei nu s-ar fi gândit că acest proiect va fi difuzat într-o perioadă greu încercată pentru societatea din întreaga lume:

„Este o mare coincidență că am făcut un produs cu această temă. Când filmam serialul nu ne-am imaginat niciodată că acum ceea ce se întâmplă are atât de multe de-a face cu această profesie', a mai spus actorul.

Deși personajul său exercită aceeași profesie ca unul din părinții săi, Daniel asigură că personajul său este foarte diferit de realitatea pe care tatăl lui a trăit-o:

 

„I-am cerut lui Güero [producătorul] ca medicul meu să fie chirurg cardiovascular, specialitatea pe care tatăl meu a profesat-o toată viața. Dar personal, David (personajul pe care îl interpretează n.r) este complet diferit de tatăl meu. David este un tip care face lucrurile așa cum le simte în acel moment. Este un tip foarte talentat și face lucrurile sărind protocoale și comenzi pentru că se gândește doar să salveze pacientul și nu să respecte protocoalele. Deci este un tip dificil de înțeles. Îl veți vedea de-a lungul poveștii, deoarece colegii săi nu înțeleg uneori modul său de a acționa și de a reacționa'. 

 

Deși producția nu abordează probleme legate de pandemie, Arenas consideră că este important ca publicul să vadă tot ceea ce presupune o profesie precum medicina.

 
Telenovela „Dragoste de gardă' are premiera în această seară la ora 19.00 pe postul Pro 2. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare