; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Daniel Arenas

Daniel Arenas a alergat după două roluri și nu a rămas cu niciunul

11 December 2015

Unul dintre cei mai apreciați actori de telenovele, Daniel Arenas, a rămas fără niciun proiect după ce și-a trădat producătoarea cu care colabora de mai multă vreme. Conform tvnotas.com.mx, el urma să joace în „Un camino hacia el destino', noua telenovelă a lui Nathalie Lartilleux, alături de care a lucrat la „Singură pe lume' şi „Maricruz'.

Daniel Arenas

Lui Daniel, care era preferatul lui Nathalie, nu i-a convenit, însă, rolul pe care l-a primit. Aşa că a apelat la buna lui prietenă, Angelique Boyer, ca să-i pună o vorbă bună la o altă producătoare, Angelli Nesma, pentru a-l băga în telenovela „Como 3 gotas de agua', unde ar fi trebuit să joace alături de Angelique şi Sebastian Rulli (aşa cum jucase şi în „Teresa').

Daniel era ferm convins că va fi acceptat, doar că, Angelli Nesma nu l-a vrut în proiectul ei şi, mai mult decât atât, aceasta a sunat-o pe Nathalie Lartilleux să-i povestească că Daniel vrea să vină în echipa ei. În acel moment, Nathalie s-a simţit trădată şi a hotărât să-l excludă din distribuţia telenovelei „Un camino hacia el destino', care este remake-ul serialului „La hija del jardinero' din 2003. În această producţie, ale cărei filmări vor începe la anul, vor apărea, printre alţii, Paulina Goto, Horacio Pancheri, Ana Patricia Rojo, René Strickler şi Lisette Morelos.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare