Homepage  / Televiziune

Dani și Mădălina, scene fierbinți sub pătură, la Insula iubirii 2024. Ce au surprins camerele în dormitorul lui. „Mi-a dat voie să fac ce simt”

Dani și Mădălina, scene fierbinți sub pătură, la Insula iubirii 2024. Ce au surprins camerele în dormitorul lui. „Mi-a dat voie să fac ce simt”
14

de Roxana Mirea,

Dani și Mădălina au fost protagoniștii unor scene fierbinți, la Insula iubirii, în ediția de marți, 13 august 2024, difuzată la Antena 1. dezamăgit de imginile pe care le-a văzut la bonfire, Dani nu a mai ținut cont de nimic și a dat frâu liber sentimentelor pe care le are față de ispită. Iată ce s-a întâmplat între ei sub pătură.  

Dani și Mădălina, scene interzise, la Insula iubrii – 13 august 2024 

Dani și Mădălina au dat frâu liber sentimentelor, la Insula iubirii, în ediția de marți, 13 ugust 2024, difuzată la Antena 1. Dani a fost dezmăgit de imaginile pe care le-a văzut cu Maria, la bonfire. Și-a văzut iubita tot mai apropată de ispita Marcel. Dani a fost deranjat și de modul în care Maria a vorbit despre el. Întors în vilă cu orgoliul rănit, el nu s-a mai ferit și s-a apropiat de Mădălina, fără să-i pese că este filmat. Până acum, Dani încerca să ascundă cumva gesturile pe care le făcea față de ispită din dorința de a nu se interpreta imaginile.  

Simt că începe să vadă că iubirea ne orbește și începem să ne mințim singuri. Simt că își dorește mai mult, că are mai multă încredere în el”, a zis la testimonial Mădălina.  

După mai multe pahare de alcool, Dani a invitat-o pe Mădălina în camera lui. Cei doi au devenit tot mai tandri unul cu celălalt și camerele de filmat au surprins scenele fierbinți de sub pătură. 

Dani și Mădălina, scene interzise, la Insula iubrii – 13 august 2024  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

„El băuse destul de mult în seara respective și mi-a spus să dorm cu el. Mi-a dat voie să fac ce simt și ce vreau eu. Îmi doream să îl văd mai deschid și mai dezinvolt. Mi-am dat voie să fiu mai afectuoasă”, a zis Mădălina, potrivit a1.ro. 

Sub pătură, Mădălina și Dani s-au atins într-un mod sexual, neținând cont de faptul că sunt filmați. 

„L-am ghidat, i-am arătat drumul spre fericire. Mda… Ne-am mângâiat puțin pe sub pătură. Inițial, doar el. Ulterior, amândoi”, a zis ispita Mădălina, la testimonial. 

Sursa foto: captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton