; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dani Otil

Dani Oțil și Gabriela Priscariu amână nunta din cauza coronavirusului: „Îmi pare rău, dar…”

13 March 2020

Dani Oțil a anunțat la ‘Neața, emisiune pe care o și prezintă,  că nunta sa cu Gabriela Priscariu s-a amânat din pricina coronavirusului.

Dani Oțil și Gabriela Priscariu au luat decizia să amâne nunta în contextul actual, când s-a anunțat pandemie de coronavirus. Informația a ieșit la iveală în cadrul unui interviu luat de Dani Oțil, la matinalul difuzat pe Antena 1, invitaților săi: Ecaterine şi Dimitri, care formează un cuplu și în viața reală, nu doar pe scenă.

La un moment dat, cântăreaţa i-a pus o întrebarea Gabrielei Priscariu în calitate de viitoare mireasă, însă mirele, în cazul de față Dani Oțil, a făcut anunțul trist: că nunta se amână.

Apropo, Gabi, ce zici de colajul acesta, ţi-ar plăcea să îş asculţi la nunta ta? Ţie cum ţi s-a părut’, a întrebat Ecaterine.

 

Îmi pare rău, dar, din cauza virusului, nunta s-a amânat’, a fost răspunsul rapid a lui Dani Oţil.

Şi, ce părere are Gabriela despre lucrul acesta?’, a reacţionat cântăreaţa.

Păi, o să întrebăm virusul’, a spus scurt și sec prezentatorul, care a schimbat rapid subiectul întrebându-și invitații despre nunta lor: Dar voi când vă căsătoriţi?’.

Dani Oțil a cerut-o în căsătorie pe Gabriela Prisăcariu în luna ianuarie. Cererea în căsătorie a avut loc pe când cei doi se aflau în vacanță în Mexic.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare