Homepage  / Vedete româneşti

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au împodobit bradul de Crăciun. Ce decorațiuni au ales

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au împodobit bradul de Crăciun. Ce decorațiuni au ales
22

de Cristina Țapu,

Crăciunul se apropie cu pași repezi, iar vedetele se află în mijlocul pregătirilor. Dani Oțil și soția sa, Gabriela Prisăcariu, au împodobit bradul alături de fiul lor, Tiago. Cei doi nu au ratat prilejul de a distribui imaginile adorabile în mediul online. Iată ce decorațiuni au ales pentru acest an!

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au fost criticați pentru modul în care au împodobit bradul de Crăciun

Dacă Andreea Esca a decis să împodobească bradul folosind decorațiuni fabricate și pictate în România, Dani Oțil a optat pentru clasicele globuri, fără modele speciale. Prezentatorul a adoptat un stil minimalist, care însă nu a fost pe placul tuturor internauților.

dani-otil-bradIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 22

Dani și Gabriela au avut un ajutor de nădejde la împodobit, pe nimeni altul decât fiul lor, micuțul Tiago. Cei trei au purtat pijamale asortate și s-au distrat pe cinste judecând după imaginile distribuite pe Instagram.

„Decorul e de vară (flori de nuferi par). Lăsați fițele și împodobiți «colorat» bradul să se bucure piticul, nu voi”; „Te-ai conformat Dani, gata… te-am pierdut și pe tine (râde)”; „Snobism cu carul! Hai să fim moderni chiar dacă copilul nu are nicio legătură cu rochia aia de mireasă pe post de brad împopoțonat”, au fost doar o parte dintre comentariile venite din partea internauților.

Dani Oțil prezintă o nouă emisiune la Antena 1. Toate detaliile despre show-ul preluat din IsraelIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 22

Gabriela Prisăcariu este cu 12 ani mai mică decât Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează un cuplu de mai mulți ani și sunt binecuvântați cu un băiețel adorabil pe nume Tiago. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată pe platourile de filmare ale emisiunii matinale prezentate de Dani Oțil și Răzvan Simion la Antena 1, și de atunci relația lor a evoluat armonios. 

Anul acesta Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au cununat religios, iar petrecerea care a avut loc după nuntă a fost una fastuoasă. Invitații s-au distrat pe cinste și au dansat până în zori, bucurându-se alături de îndrăgostiți.

Între Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil există o diferență de vârstă de 12 ani, iar acest lucru a reprezentat un factor de îngrijorare pentru model atunci când i-a cunoscut pe părinții prezentatorului de la Antena 1.

„Am avut emoții bineînțeles, pentru că mi-am dorit să aibă o impresie bună, mai ales că sunt cu mult mai tânără și mi-am dorit să fie un confort la cină. Sunt niște părinți absolut buni, adorabili și ne-am înțeles foarte bine. Adică nu a fost niciun moment stânjenitor.”, a declarat Gabriela Prisăcariu, potrivit playtech.ro.

Sursă foto: Instagram Dani Oțil – Gabriela Prisăcariu

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton