Homepage  / Vedete româneşti

Dani Oțil prezintă o nouă emisiune la Antena 1. Toate detaliile despre show-ul preluat din Israel

Dani Oțil prezintă o nouă emisiune la Antena 1. Toate detaliile despre show-ul preluat din Israel
11

de Roxana Mirea,

Dani Oțil a dat lovitura! Acesta va prezenta un nou show la Antena 1, un reality preluat din Israel. Este vorba despre show-ul „Power Couple”, iar filmările au loc în Malta. Iată primele detalii despre noul show de la Antena 1.  

Dani Oțil prezintă o nouă emisiune la Antena 1 

Antena 1 va difuza o nouă emisiune. Este vorba despre o adaptare a show-ului israelian Power Couple. Filmările au loc în Malta, iar prezentatorul este chiar Dani Oțil, potrivit informaților publicate pe contul de Instagram Viperele Vesele. 

„Antena 1 lansează un reality show după o versiune din Israel, „Power Couple”. Reality show-ul urmărește povestea a 8 cupluri care se confruntă cu mai multe provocări pentru a descoperi cât de bine se cunosc unul pe celălalt. 

Toți concurenții sunt cazați într-o vilă, unde trebuie să reziste 6 săptămâni. În această perioadă, bărbații sunt supuși unor probe, în timp ce partenerele de viață trebuie să parieze pe succesul lor. Nimeni nu trebuie să știe cât au pariat.  

La finalul show-ului „Power Couple”, producătorii de la Antena 1 vor înmâna premiul cuplului câștigător. Suma încasată este reprezentată de banii pe care partenerii de viață i-au acumulat până la momentul respectiv.  

În exclusivitate, pentru urmăritorii paginii de Instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că Dani Oțil este prezentatorul acestei emisiuni. Filmările pentru această emisiune au loc în Malta și sunt aproape de final”, se arată pe contul de Instagram menționat anterior.  

Așadar, Dani Oțil și Răzvan Simion nu fac echipă pentru acest proiect. Având în vedere că filmările sunt în plină desfășurare, se explică de ce Dani Oțil n-a mai fost văzut în platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”.  

Dani Oțil prezintă o nouă emisiune la Antena 1. Toate detaliile despre show-ul preluat din IsraelIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Sursa Foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton