Homepage  / Vedete româneşti

Dani Oțil, petrecere-surpriză de ziua lui. „M-am prins”. Cine a încercat să-l ia prin surprindere

Dani Oțil, petrecere-surpriză de ziua lui. „M-am prins”. Cine a încercat să-l ia prin surprindere
6

de Cătălina Matei,

Pe 24 august, Dani Oțil va împlini 44 de ani, însă vedeta Antenei 1 a avut parte de o petrecere de ziua sa mai devreme. Mai precis, aseară prezentatorul matinalului „SuperNeatza cu Răzvan și Dani” a avut parte de o petrecere-surpriză, pe care însă matinalul a anticipat-o.

Dani Oțil a avut parte de o petrecere-surpriză de ziua sa

Deși, oficial, ziua lui este pe 24 august, Dani Oțil și-a serbat cei 44 de ani un pic mai devreme. Aseară, mai precis, când vedeta Antenei 1 a avut parte de un party special. O petrecere-surpriză pe care însă Dani a intuit-o.

„Eu cred că ăștia m-au chemat la o filmare, dar mi-au făcut o petrecere surpriză! M-am prins, fraierilor!”, se aude într-unul din clipurile filmate de Dani Oțil și postate pe contul său de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Screenshot 2024-08-23 111219Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Soția sa, Gabriela Oțil și o parte din gașca de la „SuperNeatza cu Răzvan și Dani” au fost cei care au încercat să-l surprindă pe prezentator. Ramona Olaru, Magicianul Tudor, Radu Bucălae și soția sa s-au distrat pe cinste la ziua lui Dani, sărbătorită în avans la un restaurant, cu muzică live și cu un tort special. Marele absent a fost colegul lui Dani, Răzvan Simion, care încă se bucură de luna de miere din Bali, alături de proaspăta sa soție Daliana Răducan.

Dani Oțil, anunț despre „Power Couple România”, sezonul 2

„Power Couple România” revine cu sezonul 2 la Antena 1. Filmată în Malta, producția de anvergură a Antenei 1, realizată după un format internațional de succes, este un concurs de tip reality show, care dezvăluie cum funcționează relațiile perechilor de competitori la bine, dar mai ales la greu. Cuplurile se vor confrunta cu teste extreme sau situații comice care vor scoate la iveală cât de bine se cunosc cu adevărat partenerii, câtă încredere au, de fapt, unul în celălalt și care sunt punctele tari ale relației lor, dar mai ales cele vulnerabile.  Competiția fenomen a cuplurilor a fost prima oară difuzată în Israel în 2014, de atunci fiind adaptată în 15 țări.

Emisiunea s-a bucurat de succes la Antena 1, așa că postul TV a decis să facă și sezonul 2. Recent, Dani Oțil, prezentatorul emisiunii, a publicat o imagine, în dreptul căreia a scris mesajul: „Ai un doctor de încredere? Pentru cunoscători. Se lucrează la Power Couple, sezonul 2.”

Așadar, Dani Oțil a dat de înțeles că filmările pentru „Power Couple România”, sezonul 2, sunt în toi.

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton