; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dani Otil Romaniacs

Dani Oţil, pe podium la competiţia de enduro Romaniacs

18 July 2014

Dani Oţil, unul dintre matinalii de la „Neatza' (Antena 1), este un mare iubitor al sporturilor extreme. Prima dragoste au fost motocicletele şi competiţiile de enduro. Apoi, Dani a dat adrenalina de pe două roţi pe cea de pe patru. Prezentatorul tv a urcat alături de Adi Grigore la bordul unei maşini de curse, în cadrul Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop 2014.

Dani Otil Romaniacs

Acum, însă, prezentatorul „X Factor' a participat la una dintre cele mai dure competiţii de enduro din lume, Romaniacs. Dani s-a urcat pe motor şi a parcurs drumul dificil, a dat piept cu muntele Lotru, a străbătut poteci accidentate şi s-a luptat cu bolovanii.

Dani Otil

La finalul cursei, Dani Oţil a reuşit performanţa de a prinde podiumul, ocupând locul trei alături de Radu Călin, la categoria Silver. La Gold, Graham Jarvis a trecut primul linia de sosire, urmat de Johny Walker şi Wade Young.

Vineri, 18 iulie, concurenţii experimentează o nouă aventură. Traseul pentru clasa Gold măsoară 161 km, din satul Ciungetu, de pe Valea Lotrului, până la Petrila.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare