; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dani Otil

Dani Oțil, noi detalii despre momentul când i-a oferit inelul iubitei. Mama sa a început să plângă când a aflat că se însoară

16 January 2020

Rezervat în ceea ce privește viața personală, Dani Oțil a făcut primele declarații despre momentul în care și-a cerut iubita de soție, dar și despre reacția mamei sale, în cadrul emisiunii pe care o prezintă, „Neatza cu Răzvan și Dani',

 La începutul anului știrea despre cererea în căsătorie făcută de Dani Oțil a surprins pe toată lumea. Însă pentru inelul oferit Gabrielei Prisăcariu, Dani a făcut ceva eforturi financiare:

„Rudele, prietenii și necunoscuții mă felicită de parcă am luat un examen, nu că a trebuit să duc un camion de bani pentru o bijuterie', a mai spus prezentatorul TV.

Cererea care a avut loc pe o plajă din Mexic s-a lăsat și cu peripeții.. La aflarea veștii, mama prezentatorului a început să plângă și s-a bucurat pentru fericirea fiului ei.

„A plâns mama când i-am zis, dar nu știu dacă a plâns de bucurie sau de… Am pus inelul la cală. Nu am simțit momentul să-l dau când am ajuns. Era marea urâtă și eu visam să-l dau la o mare albastră. După aceea am mai vrut într-un loc, dar a venit nota mult și m-a scos din stare. Am vrut să-l bat pe mexicanul acela. Păi dai inelul în aceeași zi când îl bați pe ospătar? Nu! După aceea m-am dus pe o plajă mai ieftină', a declarat Dani Oțil.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare