Homepage  / Televiziune

Dani Oțil, înlocuit la „Neatza cu Răzvan și Dani”. În ce proiect va fi implicat prezentatorul: „Cel mai dificil a fost să iau hotărârea”

Dani Oțil, înlocuit la „Neatza cu Răzvan și Dani”. În ce proiect va fi implicat prezentatorul: „Cel mai dificil a fost să iau hotărârea”
22

de Cristina Țapu,

Dani Oțil și Răzvan Simion prezintă emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de 15 ani, iar show-ul matinal se numără printre emisiunile preferate de către telespectatorii români. Spre surprinderea tuturor, Dani a anunțat că nu va mai face parte din proiect pentru o scurtă perioadă de timp. Iată de ce este nevoit să absenteze de la pupitrul emisiunii care l-a consacrat!

Dani Oțil va lipsi o perioadă de la emisiunea „Neața”

Dani Oțil va lipsi de la „Neața” pentru o perioadă, deoarece va filma pentru al doilea sezon al show-ului „Power Couple”, în calitate de prezentator. Având în vedere succesul neașteptat al primului sezon, Antena 1 a decis să continue cu acest format dedicat cuplurilor care au cucerit publicul român. Dani Oțil a declarat că s-a consultat cu colegii săi de la „Neața” înainte de a accepta oferta. Anul trecut, filmările pentru „Power Couple” au avut loc în Malta, în luna octombrie.

Anul acesta, în absența lui Dani Oțil, Florin Ristei îl va înlocui temporar și va prezenta emisiunea alături de Răzvan Simion.

Dani-Otil-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 22

„Cel mai dificil a fost să iau hotărârea în raport cu colegii de la Neatza. Noi suntem o familie de mai bine de 15 ani. Și, pentru prima oară în istorie, am intrat într-un proiect care mi-a cerut să lipsesc mai mult de o zi de la Neatza”, a declarat Dani, conform Evz.ro.

„Power Couple”, care a fost creat de Abot Hameiri, a fost reînnoit în Germania, România, Ungaria, Croația și Solvenia pentru sezoane suplimentare. În plus, show-ul se va extinde în noi teritorii, fiind adaptat de Banijay Nordic în Suedia, Danemarca, Finlanda și Norvegia. După un debut puternic în România, emisiunea se va întoarce pentru un al doilea sezon la Antena, potrivit todotvnews.com. 

Daiana Anghel și Sorin Gonțea au fost câștigătorii primului sezon Power Couple

Producția „Power Couple România – La bine și la greu”, sezonul 1, a fost prezentată de Dani Oțil. Show-ul a avut premiera pe 5 februarie 2024, iar filmările au avut loc în Malta. Emisiunea este un concurs de tip reality show, care dezvăluie cum funcționează relațiile perechilor de competitori la bine, dar mai ales la greu. 

Marea finala Power Couple Romania. Daiana si Sorin au castigat (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 22

Cuplurile s-au confruntat cu teste extreme sau situații comice care au scos la iveală cât de bine se cunosc cu adevărat partenerii, câtă încredere au, de fapt, unul în celălalt și care sunt punctele tari ale relației lor, dar mai ales cele vulnerabile.   

Cuplurile de vedete care au participat în primul sezon „Power Couple România” au fost CRBL și Elena (care s-au despărțit, între timp); Daiana Anghel și soțul ei, Chef Sorin Gonțea; Lino Golden și logodnica lui, Delia; Cristi Iacob și soția lui, actrița Gabriela Iacob; Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi; Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza; Tudor Ionescu și soția lui, Anamaria; Emi și soția lui, Mădălina; Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin. 

Marea finală a primului sezon Power Couple România a fost difuzată pe 13 martie 2024, la Antena 1. Câștigătorii au fost Daiana Anghel și Sorin Gonțea.  

Sursă foto: Antena 1 – Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton