; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dani Otil casca

Dani Oţil îşi scoate la licitație prima cască de motociclist pentru o cauză nobilă

22 October 2014

Dani Oţil, unul dintre prezentatorii matinalului „Neatza cu Răzvan şi Dani' şi-a scos la licitaţie prima cască de motociclist. El a fost impresionat de campania prin care copiii săraci sunt ajutaţi să meargă la şcoală şi a decis că poate renunţa la obiectul său de suflet pentru o cauză nobilă.

Dani Otil casca

Anunţul prin care a dat start licitaţiei a fost postat pe contul lui de Facebook: „Îmi vând prima cască! De fapt, o licitez! Este un obiect tare drag mie, cu ea m-am apucat de cea mai importatnă activitate sportivă din viaţa mea. Mi-a fost companion şi la bune şi la grele. Poate sta la tine pe cap, în birou sau pe etajeră. Suma minimă de pornire este bursa minimă de care are nevoie un copil într-o lună, ca să meargă la liceu, 250 Ron. Banii vor ajunge într-o cutie „Vreau în clasa a noua', o campanie a unui lanţ de restaurante', a fost mesajul lui Dani.

Cei care doresc să aibă casca lui Dani, obiect cu mare încărcătură emoţională pentru el, trebuie să liciteze pe pagina de Facebook a prezentatorului.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare