; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dani Oțil muncește de ziua lui

24 August 2012

Dani Oţil îşi aniversează astăzi ziua de naştere. Sărbătoarea l-a găsit în toiul filmărilor pentru X Factor şi al pregătirilor unui nou sezon Neatza cu Răzvan şi Dani. La mulţi ani frumoşi şi fericiţi!                                  

Dani Oţil împlineşte astăzi 32 de ani, o vârstă până la care a reuşit să realizeze cât alţii într-o viaţă.  Anul pe care tocmai l-a încheiat i-a adus nenumărate satisfacţii. L-a început cu o vacanţă în care a putut să practice sporturile care îl pasionează şi în care şi-a încărcat bateriile pentru cea mai mare provocare profesională de până acum: X Factor şi l-a continuat împărţindu-se între proiectul său de suflet de la Antena 1, Neatza cu Răzvan şi Dani şi super show-ul X Factor.

În plus, a avut ocazia să împărtăşească ceea ce a învăţat în atâţia ani de televiziune cu studenţii de la Intact Media Academy, dar şi să se ocupe de pasiunile sale. S-a situat pe locul cinci la o clasă superioară în cea mai grea competiţie de enduro de pe planetă şi a reuşit să îşi facă timp şi să se perfecţioneze în practicarea unor sporturi de apa, dintre care, cel mai drag lui kitingul. S-a implicat discret, dar eficient, împreună cu echipa de la Neatza în numeroase campanii umanitare prin care le-a făcut, fie şi cu puţin, viaţa mai uşoară acelora aflaţi în momente mai puţin plăcute din viaţă

Dani îşi aniversează ziua de naştere la X Factor. Astăzi, concurenţii care au trecut de etapa audiţiilor se află în tabăra de pregătire, iar Răzvan şi Dani sunt alături de ei pentru a-i încuraja, a le asculta poveştile şi a-i ajuta să scape de emoţii, să facă faţă presiunii şi oboselii care inevitabil se acumulează într-o competiţie de asemenea calibru.

Telespectatorii se vor putea întâlni cu Dani în fiecare dimineaţă de pe 3 septembrie, la Neatza cu Răzvan şi Dani, dar şi de pe 23 septembrie, în fiecare duminică, la X Factor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare