Homepage  / Vedete româneşti

Dani Oțil, implicat într-o nouă emisiune, la Antena 1. În ce show celebru va participa

Dani Oțil, implicat într-o nouă emisiune, la Antena 1. În ce show celebru va participa
13

de Roxana Mirea,

Dani Oțil este implicat într-un nou proiect de la Antena 1. Pe lângă matinalul „Neatza cu Răzvan și Dani”, prezentatorul TV va apărea și într-o altă emisiune TV și nu este vorba despre „Power Couple România”. Iată în ce emisiune îl vor vedea telespectatorii pe Dani Oțil în această vară.  

Dani Oțil, implicat într-un nou proiect TV 

Dani Oțil este implicat într-un nou proiect TV la Antena 1. Este vorba despre „Splash! Vedete la apă”, care se întoarce în această vară cu sezonul 6. Curajoșii care au spus Da provocării „Splash! Vedete la apă” se vor antrena, alături de instructorii lor, în cadrul Complexului Sportiv de Natație Otopeni, care se va transforma în cel mai mare platou de televiziune din România, ca dimensiune și, în fiecare săptămână, vor face salturi spectaculoase de pe platformele de 3, 5, 7 şi 10 metri.   

Printre numele celebre din acest sezon se numără Dani Oțil, Andreea Antonescu, Marian Drăgulescu, Ilona Brezonianu, Ristei, Daniela Gyorfi, George Tănase, Bella Santiago și Jean de la Craiova. 

Nouă ediții, fiecare cu o tematică  diferită și o finală ce va stabili câștigătorul „Splash! Vedete la apă”, vor putea fi urmărite în curând, la Antena 1. Competiția se anunță a fi una acerbă, dar și plină de emoții și bucurii, un show al curajului și al distracției, în cadrul căruia zeci de personalități își vor demonstra rezistența fizică, își vor confrunta temerile și își vor testa încrederea în propriile forțe.   

Dani Otil prezentator Power Couple RomaniaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Cine prezintă „Splash! Vedete la apă!”, sezonul 6 

Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anamaria Ionescu sunt prezentatorii celui mai nou sezon „Splash! Vedete la apă”, show ce va avea premiera în curând, la Antena 1. Cele trei gazde ale celui mai curajos show al verii sunt pregătite să prezinte atmosfera din cadrul emisiunii cu peste 60 de vedete, nume sonore în showbizul românesc, din domenii cu totul diferite, care au acceptat provocarea de a-și depăși limitele și de a-și înfrunta fricile.  

Splash vedete la apa_1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 13

Propunerea de a fi parte din echipa de prezentare de la Splash! Vedete la apă m-a bucurat și m-a provocat, în același timp, deși am râs mult cu producatorii și cu echipa pe tema faptului că mi-am înfrânt orice teamă legată de apa la Power Couple, deci acum sunt în siguranță. Asa că, ne adunăm să ne distrăm împreună și să vedem salturi care mai de care mai spectaculoase. Divertismentul este drumul pe care vreau sa merg în televiziune, pentru că simt că mi se potrivește cel mai bine în acest moment!”, a declarat Anamaria Ionescu, cea care li s-a alăturat lui Răzvan Fodor şi Ramonei Olaru în echipa de prezentare a show-ului de la Antena 1.   

Sursa Foto: Antena 1, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton