Homepage  / Vedete româneşti

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au asortat perfect la petrecerea unde Horia Brenciu a fost naș de botez. Ce vedete au mai participat

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au asortat perfect la petrecerea unde Horia Brenciu a fost naș de botez. Ce vedete au mai participat
4

de Cătălina Matei,

Mare petrecere printre vedetele Antenei 1 în weekend-ul trecut, când regizorul matinalul „Neatza” și-a botezat băiețelul pe care îl are cu designerul Ellida Toma. Bineînțeles, de la eveniment nu au lipsit nici prezentatorii emisiunii, Dani Oțil și soția sa captând atenția prin ținutele lor perfect asortate.

Designerul Ellida Toma și regizorul de televiziune Miki Toma au organizat la sfârșitul săptămânii trecute petrecerea de botez a fiului lor, Elis, în vârstă de 7 luni. Nașii micuțului au fost au fost Horia Brenciu și soția sa, Alice Dumitrescu, iar printre invitați s-au regăsit pe lângă echipa matinalului „Neatza” și multe alte vedete.

Printre ei, s-au regăsit și Dani Oțil și soția sa, Gabriela Prisăcariu, mai îndrăgostiți ca niciodată și perfect asortați din punct de vedere vestimentar. Turcoaz a fost culoarea aleasă de amândoi!

Matching”, a scris Dani Oțil în dreptul unei fotografii postate pe contul său de Instagram.

Nașul Horia Brenciu a asigurat atmosfera

Cum era de așteptat, petrecerea de botez a micuțului Elis a fost animată și de nașul Horia Brenciu. La eveniment au fost prezenți și copiii artistului și ai lui Alice Dumitrescu, care s-au distrat de minune. Drept dovadă, filmulețul postat de Horia pe contul său de Instagram, unde fiicele sale, Andreea și Mina, dansează împreună.

Când surorile dansează… Mina și Andreea și noua lor coregrafie!”, a scris artistul în dreptul filmulețului postat.

Ce alte vedete au mai paticipat

Pe lângă colegii de breaslă ai designerului Ellida Toma – Eli Lăslean, Clara Rotescu, Laura Olaru, Adina Buzatu, la eveniment au mai fost prezente și multe vedete ale postului Antena 1. Alături de Dani Oțil și soția sa, au mai fost Răzvan Simion și Daliana Răducan, Diana Munteanu, Ramona Olaru, Simona Bălănescu, Ruxandra Luca, Bianca Nuțu, Adda și Cătălin Rizea, Cuza de la Noaptea Târziu, Mirela Vaida, Monica Davidescu și Aurelian Temișan, magicianul Robert Tudor și soția sa.

Mai multe fotografii de la evenimentul care a avut loc în aceeași locație în care Smiley și Gina Pistol și-au organizat nunta, a postat pe contul său de Instagram Mirela Vaida.

Este minunat când îți întâlnești colegii și vechii prieteni în cele mai frumoase momente ale vieții lor! Astăzi, @ellidatoma și @mikitoma_21 și-au botezat baiețelul, o minune de copil! Elis, să îți fie viața o bucurie în fiecare zi! Felicitări nașilor, @horiabrenciu și @alicedumitrescubrenciu. O zi plină de bucurie și întâlniri emoționante!”, a scris prezentatoarea TV pe Instagram.

horia-brenciu-nas-botez-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton