Homepage  / Vedete româneşti

Dani Oțil, deranjat de faptul că el și Răzvan Simion sunt „luați peste picior”. „Suntem priviți foarte de sus”

Dani Oțil, deranjat de faptul că el și Răzvan Simion sunt „luați peste picior”. „Suntem priviți foarte de sus”
15

de Roxana Mirea,

Dani Oțil are o carieră de succes și a muncit din greu pentru a ajunge unde este astăzi. Totuși, nu poate uita perioada în care s-a confruntat cu sărăcia. El și Răzvan Simion, colegul lui de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, formează o echipă de ani de zile, dar îi leagă și o prietenie strânsă. Recent, Dani Oțil a mărturisit că el și colegul lui sunt adesea luați peste picior. Iată ce îl deranjează cel mai tare pe prezentatorul de la Antena 1.  

Ce îl deranjează cel mai tare pe Dani Oțil 

Dani Oțil a fost invitat în emisiunea online „iTHINK cu IUSTI FUDULU”, unde a vorbit și despre momentele în care era un tânăr adolescent sărac, dar înzestrat cu talent și multă dorință de a face lucruri mărețe în viață. Prezentatorul de la Antena 1 a spus că atunci când el și Răzvan Simion s-au făcut remarcați, nu era un lucru obișnuit ca tinerii să aibă un asemenea succes de la vârstă atât de fragedă. Chiar și în prezent, el și Răzvan Simion au rămas „ăia micii” din echipa de la Neatza, deși au 43 de ani. Dani Oțil a spus că este deranjat de faptul că este luat peste picior sau că este privit de sus.  

Acum, cu atâta informație și cu tinerii ăștia care au rupt online-ul și care au făcut istorie, e mult mai ușor să digeri că un tânăr de 20 de ani vine și poate e antreprenor sau vine cu o idee de business sau poate chiar îți este șef. Atunci când noi am fost puși să fim directori la 20 și ceva de ani nu era așa. Tot timpul eram ăia mici. Noi am fost „ăia micii” tot timpul. Și în echipa mea la Neatza suntem încă „ăia micii”, dar avem 43 de ani fiecare, Răzvan are fată de 19 ani. De foarte multe ori, suntem luați peste picior. De foarte multe ori suntem priviți foarte de sus. Pentru că oamenii au trăit cu noi. (…) Mă deranjează când mă duc la o întâlnire de business, coordonez acum niște departamente în câteva firme, și sunt luat peste picior pentru că omul a trăit cu mine, la televizor, în ultimii 15 ani. Eu trebuie să îmi repet în cap: „Băi, Dani, ai 43 de ani, ai 50 și ceva de angajați. Nu mai ești copilul ăla! Nu te mai lăsa călcat în picioare.” De multe ori mi se întâmplă treaba asta și, sincer, chiar mă deranjează”, a povestit Dani Oțil.  

imagini-de-colectie-cu-razvan-si-daniIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Ce și-a jurat Dani Oțil când tânjea după o ciocolată 

Dani Oțil este acum un bărbat împlinit pe toate planurile. Are o familie frumoasă, dar și o carieră de succes. Ei bine, lucrurile nu au fost mereu la fel de roz pentru prezentatorul de la Antena 1. Dani Oțil a cunoscut sărăcia și s-a simțit de foarte multe ori inferior. Acesta a povestit despre momentele în care tânjea după o ciocolată sau despre cum își făcea singur un fel de înghețată. 

Marele joc e jucat de părinții care n-au avut și vor ca odraslele lor să aibă și îi înțeleg perfect. Ciocolata aia cu alune mari… În fiecare zi, după antrenament, mă duceam și o vedeam în geam la fosta tutungerie, unde acum era consignație la Reșița și îmi juram că o să am bani să îmi cumpăr în fiecare zi o ciocolată. Îmi luam o dată la lună sau la două luni din ce mai ciuguleam de la mama, îmi strângeam și îmi luam o ciocolată. Acum, gândiți-vă că o ciocolată d-aia e nimic pentru un copil. El poate să aibă sertarul cu ciocolată, dar eu mi-am jurat că o s-o am. Și acum mă gândesc: „Bă, fiul meu nu o să plângă nicio vitrină, la geam!”. Bă, plângeam cu lacrimi! Nu e normal! Aveam 15 –16 ani. Corpul meu cerea ciocolată, că mă antrenam, mergeam la handbal, la karate, voiam să mănânc dulce și mâncam pâine cu miere. Sau îmi făceam înghețată într-o cană primită de la o pomană, îmi făceam lapte cu cacao, cu foarte multă cacao, cu zahăr și o puneam la congelator și aia era înghețata. Ea nu avea stare de înghețată niciodată. Era ori bocnă, ori lichidă. Lingeam la cana aia de mă luau dracii”, a mai povestit vedeta Antena 1.  

Dani Oțil prezintă o nouă emisiune la Antena 1. Toate detaliile despre show-ul preluat din IsraelIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 15

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton