Homepage  / Vedete româneşti

Dani Oțil a spart pușculița de Halloween și nu a ținut cont de bani. Cum s-au deghizat el și soția lui, Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil a spart pușculița de Halloween și nu a ținut cont de bani. Cum s-au deghizat el și soția lui, Gabriela Prisăcariu
8

de Redactia Tvmania

Sărbătoarea de Halloween a început să câștige teren și în România, nu doar în rândul vedetelor de peste Ocean. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au numărat printre vedetele care au celebrat acest eveniment. Sărbătoarea l-a costat scump pe prezentatorul de la Antena 1, care a scos din buzunar o sumă frumușică de bani. Iată detaliile!

Prin ce peripeții au trecut Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu de Halloween

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au sărbătorit Halloweenul așa cum se cuvine. S-au îmbrăcat în costume și au primit în pragul casei lor colindători. Nu au avut dulciuri pentru a le oferi, așadar Dani Oțil a fost nevoit să-i recompenseze cu bani. Și nu puțini, ci cu suma de 250 de lei!

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au costumat în Justin Bieber și soția acestuia, Hailey

Nici banii pe care i-a cheltuit pentru a arăta precum Justin Bieber nu au fost tocmai puțini, așadar Dani Oțil a rămas cu un gust amar în urma Halloweenului și cu o gaură în buget.

„M-a costat foarte mult Halloween-ul ieri! În afară de faptul că a trebuit să-mi cumpăr crocși galbeni ca să-l fac pe Bieber și nu mai am ce să fac cu ei până la vară. A costat bani. Acum am două perechi, deoarece timp de trei ani nu am avut voie să îmi cumpăr. A zis Dănuța. Să vă explic! Ieri îmi făceam ceva la laptop, eram foarte concentrat și cum la mine nu bate nimeni la ușă, niciodată, mi-a stat inima, că bătu la ușă. M-am uitat pe calendar… nu e Crăciunul, soacră-mea abia plecase.

Mă duc la ușă, deschid, erau doi puști îmbrăcați foarte de speriat, în Peter Pan. „Pe cine sperie Peter Pan”, le-am zis? „Nu zice, costumul contează”. Foarte bine, chiar au muncit băieții. M-am căutat de dulciuri, eu să vă spun sincer am niște ciocolată foarte bună, și e și puțină în casă și nu o dau nici dacă mă bat cu nevastă-mea pe ea. Odată i-am pus perna pe cap că a vrut să îmi ia o pătrățică. M-am uitat la filmele cu americani, trebuie să ai un bol cu diverse, dar am fost nepregătit. M-am dus, am găsit ciocolata aia a mea și am zis din dulap: „Se pare că noi nu ținem dulciuri în casă, că avem bebeluș”. Am băgat o ciocolățică în gură, am lăsat-o pe cerul gurii să se topească, pentru că nu pot să mă abțin. M-am dus și mă uitam ce să le dau eu lor”, a povestit, plin de umor, Dani Oțil.

Fiul lui Dani Oțil a împlinit 2 ani. Gabriela Prisăcariu, dezvăluiri emoționante din ziua în care a devenit mamăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Matinalul de la Antena 1 a povestit că nu l-a lăsat sufletul să nu le ofere o mică atenție colindătorilor și, astfel, portofelul lui a devenit mai ușor cât ai clipi.

Justin Bieber și Hailey

Cum s-au costumat Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu de Halloween

La rândul său, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au intrat în febra sărbătorii și s-au costumat. Dani Oțil a decis să-l întruchipeze pe Justin Bieber și a adoptat o ținută relaxată, în timp ce soția acestuia a fost nimeni alta decât Hailey Bieber, frumoasa soție a artistului canadian care a dat peste cap toate topurile din industria muzicală. Rochia de un roșu amețitor nu a lipsit. În mod cert, toate privirile au fost asupra Gabrielei, spre mândria lui Dani, care este conștient că are o soție înzestrată cu frumusețe de către Mama Natură.

Imaginile pe care le-au distribuit cei doi au făcut furori în rândul fanilor, care le-au scris zeci de mesaje de apreciere, remarcând asemănarea dintre vedetele noastre și cele din străinătate.

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton