; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dani otil

Dani Oțil a împlinit 40 de ani! Imagini de la petrecerea prezentatorului

25 August 2020

Dani Oțil a schimbat prefixul pe 24 august și a împlinit 40 de ani. Precum era de așteptat, evenimentul nu putea trece neobservat, fără o petrecere dată în cinstea lui.

Matinalul de la Neata a organizat un eveniment, la care și-au făcut prezența zeci de invitați. Bineînțeles nu au lipsit colegii din Antena 1, Răzvan Simion sau Ștefan Bănică, dar și oameni din mediul artistic precum Raluka sau Ana Baniciu. 

La eveniment au întreținut atmosfera printre alții Raluka, Loredana Groza și Ștefan Bănică.

Viitoarea lui soție, Gabriela Prisăcariu, alături de care are o relație de mai bine de 2 ani i-a fost alături la eveniment și de la primele ore ale dimineții i-a transmis un simpatic mesaj și pe rețelele de socializare: 

‘La mulți ani, ochi frumoși, a scris Gabriela, la imaginea cu ei, alături de două inimioare.

La mulți ani, bătrâne„, i-a transmis Răzvan Simion.

Dănuț… cand eram mică am făcut o listă cu oameni pe care îi admir și pe care vreau sa îi cunosc! Dănuț e cel mai smart om de la tv alături de Răzvan Simion și toată echipa Neața! Mă bucur că îl cunosc și îmi e atât de drag ca om! Îi doresc tot ce e mai frumos, simplu Și bun! La mulți ani, Dani Oțil … esti un om special!„, a scris Ana Baniciu pe rețelele de socializare.

 

Petrecerea a ieșit excelent, dovadă stând imaginile postate pe rețelele de socializare: a fost mâncare bună, muzică pe măsură, multă voie bună, o atmosferă degajată, care le-a permis invitaților să se simtă excelent.

 

Vedeți imagini de la petrecere în galeria foto de mai jos:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare