Homepage  / Televiziune

Dani, oripilat de gestul lui Marcel față de iubita lui, Maria, la Insula iubirii 2024. „În viața mea nu mi-am permis să fac așa ceva”

Dani, oripilat de gestul lui Marcel față de iubita lui, Maria, la Insula iubirii 2024. „În viața mea nu mi-am permis să fac așa ceva”
7

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „Insula iubirii” a fost difuzată luni, 22 iulie 2024, la Antena 1, iar Dani a văzut imagini surprinzătoare cu iubita lui. Maria a petrecut mai mult în compania ispitei Marcel, însă nu asta la deranjat pe Dani cel mai mult, ci gestul pe care l-a făcut Marcel. Mirați de imagini au fost și ceilalți băieți din cupluri.  

Dani, după ce a văzut imagini cu Maria, la Insula iubirii – 22 iulie 2024 

În ediția de luni, 22 iulie 2024, a emisiunii „Insula iubirii”, Radu Vâlcan a început să le arate băieților imagini cu iubitele lor. Primul care a avut această oportunitate a fost Dani. El a văzut cum Maria a petrecut mai mult timp în compania ispitei Marcel. Cei doi au stat pe plajă împreună până la răsăritul soarelui. Marcel i-a spus Mariei că este zodia Leu, iar ea i-a răspuns că urăște această zodie pentru că și Dani este Leu.  

„Sper să fie ea, deschisă, sociabilă! Orice aș vedea, chiar dacă sunt de bine sau de rău, ies cu capul sus. Eu sunt Leu și consideră că e o relație dificilă, dar iubește lucrul asta. O urăște dar o iubește. Plimbărica pe plajă nu m-au deranjat deloc. Nu văd absolut nimic”, spune Dani. 

Mai vrei alte imagini?”, întreabă Radu Vâlcan. 

Da, mai vreau. Nu mi se pare ceva anormal. Nu mi se pare Marcel un om sigur pe el. Vreau să vadă ea că pot să-i demonstrez iubirea”, spune Dani. 

Dani, reacție nervoasă după ce a văzut imagini cu Maria, la „Insula iubirii” 2024.   (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cornel: „Așa ceva este inacceptabil!” 

Apoi, Dani s-a enervat când a văzut că Romeo a luat-o pe iubita lui și s-a aruncat cu ea în piscină. Ulterior, în imagini, apărea Marcel care părea că trage de Maria, cât timp aceasta era în piscină, ceea ce l-a scos din sărite pe Dani, dar și pe ceilalți băieți. 

Ăia nu sunt oameni, sunt animale! Cum să faci așa ceva! Nici dacă mă roagă nu fac așa ceva. Este permis așa ceva, să facă așa ceva?”, spune Cornel. 

Sper să nu facă gesturi d-astea cu Cristina”, a spus Andrei. 

Bă, eu nu-mi permit să fac așa. Păi, ce bărbat mai sunt? Doamne ferește. Sunt și mai fericit acum, mi s-au confirmat unele mici lucruri, nu pot să-l numesc bărbat, ci oier, văcar! Nu e doar părerea mea. În viața mea nu mi-am permis să fac așa ceva unei femei. Dacă femeia vrea ceva cu mine, dacă vrea să mă cunoască mai mult, vine ea, ne întâlnim la mijloc, vorbim și apoi vedem ce va fi, dar nu să mă duc cu japca”, a spus Dani. 

Aia se numește maltratare. (…) Așa ceva nu există. Așa ceva este inacceptabil! Eu nu știu cum acceptați așa ceva! Noi am crezut că venim într-o emisiune unde suntem respectați, dar ce vedem aici e bătaie de joc. Unde suntem aici? La circ? Hai să fim serioși”, a fost reacția nervoasă a lui Cornel.  

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton