; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dani, de la nunta fratelui său, direct la audiţiile X Factor de la Iaşi

30 July 2012

Caravana X Factor a ajuns la Iași. Juriul X Factor căută astăzi și mâine factorul X în Moldova, iar Răzvan și Dani, gazdele show-ului care va începe în toamnă la Antena 1, sunt pregătiți să stea de vorbă cu fiecare concurent în parte, să îi asculte poveștile și să îl facă să uite de emoții.

Dani a ajuns la Iași direct de la nunta fratelui său, însă faptul că a petrecut până târziu în noapte în acest weekend nu l-a împiedicat ca astăzi dimineață să ajugă la Casa de Cultură a studenților odată cu primii concurenți și susținători.

Încă de la primele ore ale dimineții, zeci de ieșeni s-au adunat în fața Casei de Cultură a Studenților pentru mult așteptata întâlnire cu Cheloo, Delia și Dan Bittman. La ora 10.00 vor începe audițiile, iar sutele de concurenți înscriși la audițiile din Iași vor avea ocazia să demonstreze că merită să fie pe scenă.

De la Iași, caravana X Factor se întoarce la București, acolo unde audițiile se vor desfăura pe parcursul a trei zile.Pe 3, 4 și 5 august, toți cei care cred că au voce, charismă, că pot face show și transmite emotție vor avea ocazia să convingă juriul că pot fi următorul super star al României. De asemenea, toți cei care vor să își susțină preferații sau să îi intâlnească pe jurații și prezentatorii X Factor se pot prezenta la audiții în calitate de spectatori. Audițiile cu juriul X Factor sunt deschise publicului, iar intrarea este libera.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare