; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dana Savuică joacă în “Mondenii”, la Prima TV

02 April 2012

A făcut Drama School' în străinătate, a jucat cu Nae şi Vasile, cu Dem Rădulescu, George Ivaşcu şi Tora Vasilescu şi a avut un rol în filmul Omul zilei' în regia lui Dan Piţa. De această dată, Dana Săvuică îşi joacă propriul rol în emisiunea Mondenii' de la Prima TV.

Este practic ceea ce fac eu în meseria mea. Având în vedere că am o agenţie de modele şi că am făcut o grămadă de şedinţe foto la viaţa mea, îţi dai seama că ştiu să regizez, să vorbesc, să dau indicaţii, fără să stau să citesc scenariul. Acum l-am citit, pentru că vreau să spun exact acele vorbe. Poate au vreun înţeles ascuns sau poate o virgulă contează şi este important să fac pe actriţa', spune Dana.

Ea a fost încântată de propunerea de a se alătura echipei Mondenii', cu atât mai mult cu cât se declară un mare fan al emisiunii.

M-am bucurat foarte tare când am primit propunerea să joc în Mondenii', pentru că este o emisiune care îmi este foarte dragă, pe care o urmăresc', mărturiseşte Dana.

În ceea ce priveşte personajele interpretate de Mondenii' în sezoanele trecute, printre preferatele Danei se numără Gigi Becali, blondele Senzual şi Munteanu, Andreea Marin, Mihaela Radulescu, EBA şi Corneliu Vadim Tudor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare