Homepage  / Vedete româneşti

Dana Rogoz, vacanță exotică cu familia. Ce obicei are de fiecare dată când vizitează o țară străină

Dana Rogoz, vacanță exotică cu familia. Ce obicei are de fiecare dată când vizitează o țară străină
15

de Cristina Țapu,

Dana Rogoz și Radu Dragomir au o mare pasiune pentru vacanțele în destinații exotice. De data aceasta, au ales să viziteze două locuri din Asia: Hong Kong și Bali. Actrița a relatat pe rețelele de socializare despre cum a decurs călătoria și despre obiceiul lor special atunci când vizitează o țară nouă.

Dana Rogoz, vacanță exotică cu familia

Dana Rogoz și Radu Dragomir sunt mari iubitori ai vacanțelor, în special în destinații exotice. De această dată, au decis să călătorească departe de casă, tocmai în Asia, unde vor vizita două locuri extraordinare, cu peisaje desprinse din povești.

La doar câteva zile după aniversarea nunții de mătase și celebrarea a 12 ani de căsnicie, Dana Rogoz și Radu Dragomir au hotărât să plece într-o vacanță în Asia împreună alături de cei doi copii, iar destinația pe care au ales-o este una foarte îndepărtată.

rogoz 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Cei doi au vizitat Bali în trecut și au fost profund impresionați de frumusețea acestui loc, așadar au decis să revină. Înainte de a ajunge acolo, vor petrece câteva zile în Hong Kong, unde se vor întâlni și cu Barbu, fiul pe care Radu îl are din relația anterioară.

De altfel, Dana Rogoz a dezvăluit fanilor care este tradiția pe care o respectă de fiecare dată când pleacă în vacanță. Actrița și soțul său obișnuiesc să calce cu dreptul în fiecare aeroport în care ajung.

„Vacanța noastră a început în această seara! Tocmai am aterizat la Istanbul. Următorul zbor este spre Hong Kong. Planul era sa calatorim pe timp de noapte, iar copiii sa doarma buștean. Iar mâine, pe timpul zilei, să putem ieși din aeroport și sa vizitam centrul orașului. Tot în Hong Kong ne-am dat întâlnire si cu Barbu, care a plecat înaintea noastra in Asia. Iar apoi sa zburam din nou peste noapte către Bali. V-am zapacit deja? 🙂

Pe scurt, planul era unul curajos de la bun început: plecare pe 16 iulie seara, ajunși la destinație pe 18 iulie dimineața, cu doi copii de gât. Doar că tocmai ne-au anunțat că zborul spre Hong Kong are deja o intarziere de 3 ore jumate. Deci, într-un caz fericit, decolam la 5 jumate dimineața. Buuuun, planul se schimbă..

Partea buna e ca Lia doarme deja în căruț (ce noroc avem ca încă mai accepta căruțul în vacante). Vlad, în schimb, are o energie debordantă și vorbește într-una. Rezistăm 🙂 și sperăm sa ne mai rămână suficient timp pentru a ieși din aeroport în Hong Kong”, a scris actrița pe pagina personală de Instagram.

Ce obicei au Dana și Radu de fiecare dată când vizitează o țară străină

„Am ajuns și ce aeroport frumos. Temperatura e perfectă, sunt 24 de grade la ora asta. E și foarte de dimineață la ora asta. Am închiriat o mașină, fără șofer fiindcă ne place să fim mai independenți și urmează să mergem la cazare. Noi mereu când venim într-o țară nouă, pășim cu dreptul în aeroport”, a completat Dana, după câteva ore, în secțiunea InstaStory.

Dana Rogoz și Radu Dragomir s-au căsătorit civil pe 9 iulie 2012 și de atunci au fost inseparabili. Marți, actrița și regizorul au sărbătorit 12 ani de la căsătorie. 

Între Dana și Radu există o diferență de vârstă de 19 ani, pe care nu au resimțit-o niciodată. Au fost criticați îndelung și mulți nu le-au dat șanse să rămână împreună, dar iată că iubirea lor a învins orice obstacol.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton