; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dana Rogoz, vacanţă de neuitat la Paris

25 June 2010

Dana RogozPrezentatoarea emisiunii De Suflet' de la ProTV Internaţional a fost plecată alături de iubitul ei, regizorul Radu Dragomir, într-o vacanţă la Paris şi în zona Normandiei.

Dana (24 de ani) s-a îndrăgostit de capitala Franţei când a fost să filmeze pentru serialul State de România', aşa că a vrut neapărat să ajungă din nou în acest oraş al îndrăgostiţilor alături de iubitul ei: Îmi propusesem să mă întorc la Paris, dar împreună cu iubitul meu şi să-i arăt şi lui descoperirile mele făcute în acest oraş, pe care am ajuns să-l iubesc foarte tare: adică muzee, cafenele, parcuri care mi-au plăcut în mod deosebit', a povestit vedeta Pro.

În Paris, Dana a fost la trei spectacole: un spectacol de circ, muzicalul Regele leu' şi o piesă de teatru în care rolul principal l-a avut Audrey Tautou, protagonista filmului Amelie'.

Vacanţa a continuat apoi în zona Normandiei, mai exact în Deuville, oraşul în care actriţa şi Radu au sărbătorit şase ani de când sunt împreună. Ultimele zile şi le-au petrecut pe Valea Loirei, unde, au vizitat, de dimineaţa până seara, castelele şi casele din jur.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare