Homepage  / Vedete româneşti

Dana Rogoz și Radu Dragomir au împlinit 20 de ani de relație. Cum au sărbătorit ziua specială: „Noroc că oamenii sunt săritori”

Dana Rogoz și Radu Dragomir au împlinit 20 de ani de relație. Cum au sărbătorit ziua specială: „Noroc că oamenii sunt săritori”
17

de Cristina Țapu,

Dana Rogoz este foarte activă pe pagina personală de Instagram, acolo unde distribuie amănunte despre evenimentele importante care au loc în viața sa. Pe 23 mai, actrița și soțul său, regizorul Radu Dragomir, au împlinit 20 de relație, iar Dana a împărtășit fanilor mai multe imagini adorabile.

Dana Rogoz și Radu Dragomir au împlinit 20 de ani de relație

Dana Rogoz și Radu Dragomir au împlinit 20 de ani de relație pe 23 mai și au decis să marcheze acest moment deosebit. Au mers la cinemtograf alături de cei doi copii ai lor, iar apoi s-au oprit la o cofetărie pentru a mânca înghețată. Dana a realizat mai multe fotografii pentru a păstra pe vecie amintirea evenimentului emoționant și a scris un text pe măsură pe pagina personală de Instagram.

dana-rogoz-1-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

„În caz că vă întrebați ce e cu lumânările acelea, aflați că azi Radu și cu mine am împlinit 20 de ani de relatie!

După acești 20 de ani avem 2 copii minunați, o casă de la 1900 pe care am renovat-o cu greu, o alta în Viscri pe care am salvat-o de la prăbușire, avem o „căsuță pe roți” cu care am campat în cele mai inedite locuri, avem filmele la care am lucrat împreună și la care ținem enorm, avem zeci de călătorii în toată lumea asta, dar și multe alte visuri împreună. Și nu mai vorbesc câte amintiri superbe! La mulți ani nouă!

P.S. Am sărbătorit cu o ieșire la film în 4, iar apoi ne-am chinuit să înfigem cele 2 lumânări într-o înghețată, în oras. Noroc că oamenii sunt săritori în astfel de situații și ne-au ajutat cu aceste fotografii draguțe, real impresionați de așa o aniversare”, a fost mesajul pe care l-a scris actrița în dreptul imaginilor.

lia-dana-rogoz-14Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 17

Dana Rogoz este cu 19 ani mai tânără decât soțul său

Între Dana și Radu există o diferență de vârstă de 19 ani, pe care nu au resimțit-o niciodată. Au fost criticați îndelung și mulți nu le-au dat șanse să rămână împreună, dar iată că iubirea lor a învins orice obstacol.

În momentul în care s-au întâlnit, actrița avea doar 19 ani, în timp ce regizorul avea 37. Chiar dacă au fost criticati în mod aspru la început, Dana Rogoz afirmă că perspectiva publicului asupra relației lor s-a schimbat odată cu trecerea timpului, iar acum relația lor nu mai este atât de aspru judecată.

Începutul relației lor nu a fost deloc lipsit de provocări. Au fost supuși unui val intens de critici din toate direcțiile. Mai mult, puțini au avut încredere în șansa de reușită a relației lor, mai ales că Radu Dragomir avusese deja o căsnicie anterioară și un copil din acea relație. Cu toate acestea, în ciuda acestor obstacole, precum și a notabilei diferențe de vârstă, au depășit adversitățile și continuă să fie împreună până în ziua de astăzi.

Sursă foto: Instagram Dana Rogoz

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton