Homepage  / Vedete româneşti

Dana Rogoz și Radu Dragomir au sărbătorit 12 ani de la cununia civilă. Cum arăta actrița în ziua ceremoniei

Dana Rogoz și Radu Dragomir au sărbătorit 12 ani de la cununia civilă. Cum arăta actrița în ziua ceremoniei
23

de Cristina Țapu,

Dana Rogoz și Radu Dragomir formează un cuplu de mai bine de un deceniu, iar recent au avut un motiv de sărbătoare. Actrița a dezvăluit fanilor că ea și Radu au împlinit 12 ani de la cununia civilă și a scris un mesaj emoționant pe pagina contului personal de Instagram.

Dana Rogoz și Radu Dragomir au sărbătorit 12 ani de la cununia civilă

Dana Rogoz și Radu Dragomir s-au căsătorit civil pe 9 iulie 2012 și de atunci au fost inseparabili. Marți, actrița și regizorul au sărbătorit 12 ani de la căsătorie. Deși Dana, foarte activă pe rețelele de socializare, a dezvăluit că anul acesta nu au sărbătorit în mod special, ea a publicat câteva imagini din ziua cununiei civile.

„Azi am împlinit 12 ani de când am spus amandoi „DA”, emoționați și extrem de fericiți. Mă uit la aceste fotografii și îmi sunt atât de dragi, că nu vă pot explica! Îmi aduc aminte agitația, râsetele, veselia infinită a nașei, piciorul lovit al nașului, bucuria fraților noștri, mândria părinților, dragostea prietenilor apropiați. De neuitat!”, a fost mesajul Danei. „Sincer, n-am apucat să ne sărbătorim azi, dar ne-am propus să o facem pe 14 iulie, căci atunci a fost cununia religioasă. Trec anii foarte repede, dar trec împreună”, a completat aceasta.

DANA ROGOZ ȘI RADU DRAGOMIR AU SĂRBĂTORIT 12 ANI DE LA CUNUNIA CIVILĂ (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 23

Între Dana și Radu există o diferență de vârstă de 19 ani, pe care nu au resimțit-o niciodată. Au fost criticați îndelung și mulți nu le-au dat șanse să rămână împreună, dar iată că iubirea lor a învins orice obstacol.

Dana Rogoz este cu 19 ani mai tânără decât soțul său

În momentul în care s-au întâlnit, actrița avea doar 19 ani, în timp ce regizorul avea 37. Chiar dacă au fost criticati în mod aspru la început, Dana Rogoz afirmă că perspectiva publicului asupra relației lor s-a schimbat odată cu trecerea timpului, iar acum relația lor nu mai este atât de judecată.

dana-rogoz-3-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 23

Dana Rogoz susține că ea și soțul său, Radu Dragomir, sunt asemănători din multe puncte de vedere, așadar nu a fost nevoită să facă compromisuri majore în cuplu.

„Semănăm, chiar dacă în manifestare nu semănăm tot timpul. El e mai așezat, mai calculat, mai analitic, eu sunt mai impulsivă sau așa ar părea din exterior. De fapt, semănăm foarte tare. Eu pare că sunt impulsivă și mai extrovertă ca tipologie, dar de fapt sunt genul care analizează absolut toate opțiunile. Avem aceleași pasiuni, ne plac aceleași lucruri. N-am făcut compromisuri de genul merg cu el nu știu unde, dar mergi și tu cu mine. N-a fost nevoie de negocieri de acest tip”, a povestit actrița, în cadrul unui interviu acordat pentru Unica.

Sursă foto: Instagram Dana Rogoz

Citește și:



PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton