; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dana Rogoz şi Pavel Bartos fac show la Chicago

Dana Rogoz şi Pavel Bartoş fac show la Chicago

12 June 2013

Prezentatoarea emisiunii De Suflet' Dana Rogoz şi actorul Pavel Bartoş îşi fac bagajele în această săptămână. Ei vor pleca la Chicago, unde vor prezenta cea de-a 4-a ediție a Festivalului Origini Românești, pe 15 şi 16 iunie.

Dana Rogoz, pe care românii din afara ţării o urmăresc în fiecare sâmbătă de la ora 20:30  la De Suflet', se va întâlni a doua oară cu comunitatea de români din Chicago, pe care a cunoscut-o prima dată în 2008, tot cu ocazia unui eveniment în Oraşul Vânturilor, la care Pro TV Internaţional a fost partener media.

Mă aştept să participe un număr record de români, mai ales că acolo este o comunitate foarte unită, care păstrează tradiţiile, deşi sunt  la mii de kilometri distanţă de ţară. M-a impresionat să aud că printre activităţile pe care le pregătesc organizatorii se numără şi o paradă de costume populare purtate chiar de spectatori”, a spus Dana.

Pentru Pavel Bartoş, participarea alături de echipa Pro TV Internaţional în America este o premieră.

“Este prima dată când ajung în Statele Unite şi aştept cu nerăbdare să văd ce se va întâmpla în cea mai mare comunitate de români de peste Ocean”, a spus Pavel.

Ambele zile de festival sunt pline de surprize pentru cei prezenţi. Astfel, pe lângă orchestra Perinița şi a celor mai apreciate ansambluri folclorice românești din Chicago și Arizona, vor concerta trupa Hra si Talisman, se vor face langoși cu brânză şi mititei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare