; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dana Rogoz şi Laura Cosoi, cursă contra cronometru

01 September 2010

Laura s-a gândit de două ori înainte de a se urca în maşina de curse, dar după raliu, abia aşteaptă să o facă din nou.

Laura s-a gândit de două ori înainte de a se urca în maşina de curse, dar după raliu, abia aşteaptă să o facă din nou.

Vedetele Pro TV Laura Cosoi şi Dana Rogoz au trăit o experienţă inedită zilele trecute când au fost invitate să participe la Etapa a VI-a Ţara Barsei din Campionatul Naţional de Raliuri în calitate de copiloţi.

.

Laura Cosoi, care joacă în filmul „NASA', produs de MediaPro Pictures, l-a însoţit în calitate de copilot pe Vlad Cosma. „A fost prima oară când m-am dat cu o maşina de raliu şi trebuie să recunosc că mi-a fost foarte teamă la început. Mă pregătisem să intru pe traseu şi parcă vroiam să renunţ. Mi-am adunat însă forţele, am spus o rugăciune şi la două minute după, alergam spre curbele periculoase.', îşi aminteşte emoţionată Laura.

Chiar dacă totul s-a petrecut extrem de repede, primul gând al Laurei când a ajuns la final a fost cum să facă să repete experienţa: „A fost o experienţă unică, frumoasă, plină de adrenalină şi de neuitat!'

Dana Rogoz a fost ceva mai curoajoasă şi plină de entuziasm, iar de acum înainte nu va mai rata nicio ocazie de a participa la raliuri.

Actrita Dana Rogoz – pe care o veţi putea vedea pe micile ecrane în „Moştenirea' din toamnă – era nerăbdătoare să participe la acest raliu de când a asistat la Raliul Sibiului. „La Sibiu, a fost pentru prima oară în viaţa mea când am urcat într-o maşină de raliu doar că atunci era cu motorul oprit. Pilotul Danny Ungur mi-a promis atunci că mă va plimba cu prima ocazie, care iată că s-a ivit mai repede decât aş fi sperat.', povesteşte Dana.

Plină de entuziasm, Dana Rogoz s-a pregătit de cursă într-un timp record – în 2 minute era deja în maşină, cu centurile puse, gata de start. Danei nu i-a fost frică, însă de ţipat, a ţipat cât au ţinut-o plămânii.

„Aveam încredere în pilot, nu aveam responsabilităţi de niciun fel ca şi copilot, aşa că teama că aş putea păţi ceva nu exista. La start am numărat împreună cu pilotul Danny – 10, 9, 8, ..3, 2, 1 – de fapt, eu mai degrabă “am urlat” din toate puterile la start, iar corzile mele vocale au fost puse la încercare cam tot traseul…', îşi aminteşte amuzată Dana care şi-ar dori să repete experienţa de copilot, mai ales pe un traseu de raliu pe macadam.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare