; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dana rogoz

Dana Rogoz și-a botezat fetița. Primele fotografii de la eveniment

31 August 2020

Dana Rogoz și-a botezat fetița în vârstă de trei luni, Lia Elena. Actrița a împărtășit și cu urmăritorii ei de pe rețelele de socializare primele fotografii de la eveniment.

Dana Rogoz și-a botezat fetița în aer liber, într-o locație boemă din Giurgiu. 

„Azi a fost botezul fetiței noastre minunate, Lia Elena. Să fii iubită și fericită mereu, dragostea noastră! Noi te iubim infinit de mult și îti mulțumim că ne-ai ales! #iubireinfinită', a scris Dana Rogoz alături de primele fotografii de la botezul fetiței sale.

 


La botezul fetiței Danei Rogoz au participat și Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan, dar și Andreea Esca. Cu o zi înainte de botezul fetiței ei, Dana Rogoz a publicat o fotografie cu Lia Elena, în care spunea că se pregătește pentru marele eveniment. „Ultimele pregătiri, cu toată dragostea, pentru botezul ei… #LiaBucuria #iubireinfinită', a scris actrița pe Instagram.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

241/366 Ultimele pregatiri, cu toata dragostea, pentru botezul ei… #LiaBucuria #iubireinfinita

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz) on


 

Dana Rogoz a devenit pentru a doua oară mamă pe 20 mai. Actrița a născut în timpul pandemiei, iar soțul ei, Radu Dragomir, nu a putut fi alături de ea în sală, ca urmare a restricțiilor impuse în această perioadă. Pe 23 mai, Dana Rogoz și soțul ei au împlinit 16 ani de relație. Cei doi s-au căsătorit în anul 2012 și mai au împreună un băiețel, Vlad.

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare