Homepage  / Vedete româneşti

Dana Rogoz, răsfăț la 30 de grade, în Dubai. Actrița din Groapa, seducătoare într-un costum de baie roșu

Dana Rogoz, răsfăț la 30 de grade, în Dubai. Actrița din Groapa, seducătoare într-un costum de baie roșu
11

de Cătălina Matei,

După ce săptămâna trecută a încheiat filmările pentru primul sezon al serialului „Groapa”, difuzat inițial pe Pro TV – acum pe VOYO, Dana Rogoz și-a luat o binemeritată vacanță. Actrița a fugit pentru câteva zile în Dubai, alături de soțul său, Radu Dragomir, și cei doi copii ai lor, Vlad și Lia.

Pentru Dana Rogoz, ultimele luni au fost destul de încărcate. A filmat de zor pentru serialul „Groapa”, unde o interpretează pe Mari, a jucat în mai multe spectacole de teatru și a participat cu primul său scurtmetraj „La distanță”, regizat chiar de ea, la mai multe festivaluri.

Între timp, filmările pentru primul sezon al serialului „Groapa”, difuzat inițial pe Pro TV – acum pe VOYO, s-au încheiat, așa că Dana Rogoz a plecat în vacanță.

Actrița în vârstă de 38 de ani și familia sa au ajuns tocmai în Dubai, un loc pe care l-au mai vizitat și în trecut, în formula de „3” însă, căci mezina Lia nu se născuse.

Salutări din Dubai! Aveam mare nevoie de o scurtă vacanță, după o perioadă extrem de aglomerată, așa că am profitat de vacanța școlară a copiilor și am plecat cu toții spre Dubai, pentru 4 nopți. În aeroport în România, un domn de la controlul bagajelor a întrebat-o pe Lia: – Și… unde mergi? – La avion. – Bine și cu avionul unde o să ajungi? – La piscină. Așa că dimineața ne-am început-o chiar cu o baie în piscină și abia după ne-am oprit să luam micul dejun, într-o florărie-bistro”, a scris  Dana Rogoz pe contul său de Instagram.

dana-rogoz-vacanta-dubai-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Dana Rogoz, în formă maximă, la plajă

Într-o altă postare, tot pe contul său de Instagram, actrița a publicat și câteva poze cu ea, în costum de baie, afișând o siluetă de invidat.

Sunt peste 30 de grade afară și cred că tot cam la fel de multe și în apă – căci eu nu îmi amintesc să fi făcut baie vreodată într-o mare mai caldă de atât. Iar pentru copii și pentru noi asta înseamnă fericire!”, a scris Dana Rogoz în dreptul fotografiilor.

dana-rogoz-vacanta-dubai-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 11

Cum a încheiat Dana Rogoz primul sezon al serialului „Groapa”

După ce în vară s-a dat startul filmărilor pentru serialul „Groapa”, difuzat inițial la Pro TV apoi mutat exclusiv pe VOYO, săptămâna trecută s-au lucrat la ultimele secvențe. Dana Rogoz, care o interpretează pe Mari în adaptare după producția turcească „Legea familiei” („Çukur”/„The Pit”), a avut parte recent de ultima sa zi de filmare din primul sezon.

Actrița a postat pe contul său de Instagram fotografii din ultima sa zi de filmare de pe set.

„Azi a fost ultima mea zi de filmare la Groapa. O echipa absolut minunata, care o sa imi lipsească teribil de tare, dupa atâtea luni de zile petrecute impreuna. Sper din suflet sa ne revedem cat mai curand la lucru, cu aceeasi putere de munca si acelasi entuziasm! Va multumesc, echipa, pentru acest sezon de @groapaserial!”, a scris Dana în dreptul fotografiilor în care apare alături de colegii săi de distribuție, printre care Daniel Nuță și Tudor Istodor.

dana-rogoz-groapa-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 11

Foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton