Homepage  / Vedete româneşti

Dana Rogoz, escapadă la Viscri cu întreaga familie, de 1 Mai: „De neuitat!”. Cum arată casa de vacanță a actriței

Dana Rogoz, escapadă la Viscri cu întreaga familie, de 1 Mai: „De neuitat!”. Cum arată casa de vacanță a actriței
13

de Cristina Țapu,

Dana Rogoz și Radu Dragomir și-au achiziționat o casă de vacanță în Viscri, așadar petrec destul de mult timp departe de București pentru a o renova conform planurilor pe care le-au făcut. Actrița a făcut publice imagini spectaculoase din vacanță. Iată detaliile!

Dana Rogoz, vacanță la Viscri cu întreaga familie, de 1 Mai

În anul 2020, Dana Rogoz și soțul ei regizor, Radu Dragomir, au achiziționat o casă în pitorescul Viscri, aceeași localitate în care deține proprietăți și regele Charles al Marii Britanii.

De atunci au început renovarea locuinței, care, deși încă nu este complet finalizată, a înregistrat progrese semnificative. Ziua de 1 Mai au decis să o petreacăî în curtea casei din Viscri, iar Dana a profitat de ocazie pentru a realiza mai multe fotografii pe care ulterior le-a distribuit fanilor.

dana-rogoz-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

„122/366 1 Mai 2024 – când casa de la Viscri era în plina renovare, iar noi faceam un picnic în curtea ei. De neuitat”, a fost mesajul pe care actrița l-a scris în descrierea postării.

În ciuda faptului că dispun de o casă generoasă în București, Dana Rogoz și Radu Dragomir au achiziționat o locuință de vacanță la Viscri în 2020, pentru a marca opt ani de căsnicie. Deși casa se afla într-o stare avansată de degradare, cei doi au ales să nu o demoleze, ci să înceapă lucrările de renovare.

Dana Rogoz este pasionată de arhitectură și renovări

Procesul este în plină desfășurare, iar rezultatele obținute până acum arată foarte bine! Încet, încet, casa începe să capete contur, iar Dana Rogoz abia așteaptă să se bucure de timpul petrecut în liniște, într-un peisaj desprins parcă din povești.

dana-rogoz-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 13

Dana Rogoz și soțul Radu Dragomir pare că sunt pasionați de arhitectură și renovări. Actrița și soțul ei, Radu Dragomir, împreună cu cei doi copii ai lor, Vlad și Lia, locuiesc într-o casă veche, din centrul Capitalei.

Actrița a făcut turul casei pentru storia.ro, într-un clip publicat pe YouTube și a dezvăluit că locuința datează din 1900 și a avut nevoie de renovări considerabile pentru a putea fi locuită fără probleme.

Dana Rogoz și Radu Dragomir dețin o rulotă în care au călătorit în România, dar și străinătate

Dana Rogoz și soțul său, Radu Dragomir, locuiesc într-o casă superbă din centrul Bucureștiului și își renovează casa de vacanță de la Viscri, însă dețin și o rulotă pe care o folosesc pentru a petrece momente inedite cu familia. 

Deși au devenit părinții a doi copii, Dana Rogoz și Radu Dragomir nu au renunțat la plimbările cu autorulota. Dețin una de marcă Mercedes, care, deși nu este nouă, este extrem de bine echipată. Într-un recent clip postat online, actrița a prezentat condițiile excelente din această casă pe roți, unde doarme împreună cu soțul ei și cei doi copii ai lor. Autorulota dispune de două paturi și o zonă de luat masa, oferind familiei tot confortul necesar în călătoriile lor.

Sursă foto: Instagram – Facebook Dana Rogoz

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton