Homepage  / Vedete româneşti

Noi imagini cu locuința de la Viscri a Danei Rogoz. Lucrările sunt aproape finalizate: „O să fie un vis. Este deja!”

Noi imagini cu locuința de la Viscri a Danei Rogoz. Lucrările sunt aproape finalizate: „O să fie un vis. Este deja!”
21

de Cristina Țapu,

Dana Rogoz a împărtășit noi imagini cu locuința sa din Viscri. Actrița, alături de soțul său, Radu Dragomir, și cei doi copii, ea se află în prezent la noua lor casă, unde lucrările sunt aproape finalizate. Vedeta așteaptă cu nerăbdare momentul în care lucrările vor fi gata și se va putea bucura, așa cum se cuvinte, de casa de vacanță, departe de agitația din București.

Noi imagini cu casa din Viscri a Danei Rogoz

Actrița, în vârstă de 38 de ani, și soțul său, regizorul Radu Dragomir, de 57 de ani, au achiziționat această proprietate acum patru ani, cu ocazia celei de-a opta aniversări a căsătoriei lor. Construcția începe, în sfârșit, să prindă formă, iar Dana Rogoz este foarte încântată de modul în care se desfășoară lucrările.

„Ieri am ajuns la Viscri și de atunci parcă timpul curge în alt ritm. Am fost pur și simplu emoționată când am văzut cum au avansat renovările. V-am mai zis că am găsit o echipă de meșteri extraordinari de muncitori și dedicați. O să fie un vis! E deja!”, a scris Dana Rogoz, în dreptul unor imagini în care apare casa din Viscri.

rogoz 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 21

Ținând cont că lucrările nu au fost finalizate, familia nu poate locui în casa din Viscri, dar acest lucru nu reprezintă un obstacol întrucât cuplul deține o rulotă care are toate dotările necesare.

„Azi ne-am trezit în rulota parcată în curtea casei (încă nu putem locui în casă, mai trebuie să avem puțină răbdare), iar apoi am luat micul-dejun. Ne-am plimbat cu bicicleta („bicibuzul” pe care încăpem toți 4), am jucat badminton, apoi am mers către un magazin de antichități din județul Harghita, de unde ne-am ales o sobă superbă de fontă pentru camera mică a copiilor. În camerele mari vom avea sobe care se vor monta chiar zilele acestea! Mai e foarte puțin, dacă deja discutăm despre mobile și baterii la baie, nu?”, a povestit Dana Rogoz fanilor.

În ciuda faptului că dispun de o casă generoasă în București, Dana Rogoz și Radu Dragomir au achiziționat o locuință de vacanță la Viscri în 2020, pentru a marca opt ani de căsnicie. Deși casa se afla într-o stare avansată de degradare, cei doi au ales să nu o demoleze, ci să înceapă lucrările de renovare.

Dana Rogoz și Radu Dragomir locuiesc într-o casă veche de peste 100 de ani, în Capitală

Dana Rogoz și soțul Radu Dragomir pare că sunt pasionați de arhitectură și renovări. Actrița și soțul ei, Radu Dragomir, împreună cu cei doi copii ai lor, Vlad și Lia, locuiesc într-o casă veche, din centrul Capitalei. 

Dana Rogoz și Radu Dragomir au restaurat și amenajat casa după bunul lor plac și au creat spațiu special, de familie. În ceea ce privește decorarea casei, actrița a luat deciziile împreună cu soțul ei, amândoi fiind pasionați de design interior.

A fost o casă de dinainte de1900, pe care noi am restaurat-o, am consolidat-o, deci a fost un mare șantier. Țin minte că nu exista tavan, chiar ningea în acest spațiu. (…) În partea de sus e mansarda noastră, care e un open space, unde stăm cu prietenii. Avem și o bucătărie, bucătăria care are nevoie de o schimbare, dar acesta este spațiul nostru cu prietenii, de petreceri, de relaxare. Avem și o terasă, unde eu mă simt foarte bine”, povestea Dana Rogoz.

Sursă foto: Instagram

Citește și:



PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton