; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dana Rogoz îşi aniversează ziua de naştere la Paris

Dana Rogoz îşi aniversează ziua de naştere la Paris

23 September 2013

Dana Rogoz îşi aniversează ziua de naştere la ParisÎnainte de a începe noul sezon al emisiunii “De Suflet”, la Pro TV Internațional, Dana Rogoz va pleca într-o scurtă vacanță de ziua ei.

Destinația aleasă de ea și soțul ei este Parisul, cu atât mai mult cu cât Dana vrea să se bucure și de atmosfera specială creață de Săptămâna Modei şi să le ofere și cititoarelor blogului ei o călătorie virtuală în  mijlocul celebrului eveniment de fashion.

Dana va sărbători aniversarea a 28 de ani, pe 26 septembrie, într-unul dintre cele mai romantice orașe din lume și se va întoarce pregătită cu multe teme interesante și idei numai bune de discutat cu invitații pe care îi va întâmpina în platoul “€œDe Suflet”, pe 5 octombrie.

“Cu ocazia zilei mele de naștere voi pleca împreună cu Radu la Paris. Această mică vacanță de 4 nopți e cadoul pe care mi-l doream cel mai tare acum. Am avut o vară extrem de plină, în care am pregătit mai multe lansări Moon by Dana Rogoz și nu am apucat să plecăm nicăieri.

În plus, în perioada în care vom fi la Paris se va desfășura și Săptămâna Modei, așa că mi-ar plăcea să fac niște poze de street style inspiraţionale pentru blogul meu. Am mai fost o singură dată în această perioadă a anului la Paris, iar atmosfera e ca de petrecere pe străzi.

Pe 26 septembrie voi împlini 28 ani și simt că va fi una dintre cele mai frumoase aniversări de până acum, sărbătorită alături de soțul meu, într-un oraş de poveste “, spune vedeta Pro TV Internaţional.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare