Homepage  / Vedete româneşti

Dana Rogoz, imagini emoționante cu fiul ei. Vlad a împlinit 10 ani. „Mi-ai dăruit cel mai frumos cadou posibil”

Dana Rogoz, imagini emoționante cu fiul ei. Vlad a împlinit 10 ani. „Mi-ai dăruit cel mai frumos cadou posibil”
17

de Roxana Mirea,

Este o zi specială pentru Dana Rogoz. Actrița este copleșită de emoții deoarece astăzi, 1 martie 2024, fiul ei a împlinit 10 ani. Dana Rogoz a publicat o serie de imagini superbe cu Vlad, prin care arată evoluția băiatului de când avea un an și până acum.  

Fiul Danei Rogoz a împlinit 10 ani 

Dana Rogoz este în culmea fericirii, dar și copleșită de emoții puternice. Fiul ei și al lui Radu Dragomir a împlinit 10 ani, astăzi, 1 martie 2024. Actrița a publicat o serie de imagini cu Vlad, prin care arată transformarea băiatului de-a lungul anilor. În fiecare poză, Dana Rogoz și Vlad se află lângă o scară. Colajul prezintă 10 poze, toate realizate la distanță de un an una de cealaltă. De asemenea, Dana Rogoz a scris și un mesaj emoționant.  

„Și uite așa au trecut 10 ani! La mulți ani, Vlad! Sunt extrem de emoționată. Îmi trec atâtea prin minte acum, atâtea amintiri, începând de la nașterea ta, de la maternitate, apoi din toți anii ăștia în care ai trecut prin atâtea schimbări, atâtea etape!!! Dar mi-e teamă să rămân prea mult cu gândul în trecut, că mă apucă un plâns, parcă mai mare decât la oricare altă aniversare. Așa că încerc să mă gândesc doar la ziua de azi, când familia extinsă te vă sărbători la noi acasă, apoi la ziua de mâine, când vei petrece cu colegii de la scoală, cât și la restul zilelor și anilor și etapelor frumoase pe care le vom trai împreună. Mi-ai dăruit cel mai frumos cadou posibil – acela de a fi mama. Iar iubirea asta… ei bine, iubirea asta chiar este infinită. La mulți ani, perfectu’ meu iubit!”, este mesajul transmis de Dana Rogoz pe rețelele sociale. 

Fiul Danei Rogoz a împlinit 10 ani  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Dana Rogoz și soțul ei mai au împreună o fetiță, pe Lia.  

Ce diferență de vârstă e între Dana Rogoz și soțul său, Radu Dragomir 

De la început, actrița și regizorul și-au asumat public relația, însă, cum era de așteptat, au fost supuși și unor critici. Motivul consta nu doar în colaborarea lor profesională, ci și în diferența de vârstă considerabilă de aproape 19 ani dintre ei.

În momentul în care s-au întâlnit, actrița avea doar 19 ani, în timp ce regizorul avea 37. Chiar dacă au fost criticati în mod aspru la început, Dana Rogoz afirmă că perspectiva publicului asupra relației lor s-a schimbat odată cu trecerea timpului, iar acum relația lor nu mai este atât de aspru judecată.

„Pe vremea aia, eram cu toții mai rigizi. Cei care îl cunoșteau nu puneau la îndoială faptul că e ceva serios și că noi ne iubim, că ceva asumat. Cei care nu îl cunoșteau aveau prejudecăți. Și de o parte și de alta. Și în viața lui spuneau, ‘Băi, e prea tânără. La vară o să își găsească pe unul.

N-am avut nicio problemă. Real, și eu aș fi judecat, dacă nu mi s-ar fi întâmplat să trăiesc nebunia asta. Aș fi judecat la vârsta respectivă. Dar m-am maturizat și am înțeles că viața nu e ca în telenovele sau ce am fost noi educați la vremea respectivă. E mult mai complexă și alte criterii contează. Acum, nu judec niciun fel de relație. Cred că este o chestie de șansă să găsești omul acela”, a declarat Dana Rogoz, acum ceva timp.

dana-rogoz-a-facut-turul-casei-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 17

Sursa Foto: Facebook, Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton