; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dana Rogoz îi face o surpriză Adelei Popescu, la debutul „De suflet”

06 October 2011

Sâmbătă, pe 8 octombrie, de la ora 20.30, Dana Rogoz revine la ProTV Internațional cu un nou sezon „De Suflet', ocazie cu care va sărbători 8 ani și 15 sezoane de existență a emisiunii și totodată faptul că actrița este gazda românilor din afara țării de 3 ani și jumătate.

Noul sezon nu poate debuta altfel decât cu premiere, dar și cu surprize. Dana s-a gândit să îi facă prietenei sale, Adela Popescu, un cadou neașteptat. Pentru că ziua Adelei este chiar pe 8 octombrie, prezentatoarea emisiunii „De Suflet' a pregătit un moment special pe care îl va dezvălui la momentul potrivit.

Adela va fi însoțită de cea mai mare parte a trupei „LaLa Band' din serialul „Pariu cu viața', pe care românii îl vor urmări de asemenea la ProTV Internațional, din acest weekend, odată cu lansarea grilei de toamnă.

Și cum noul sezon al emisiunii va fi din această toamnă mai lung cu jumătate de oră și numărul invitaților care vor fi intervievați de Dana se mărește.

Telespectatorii vor avea astfel ocazia să-i cunoască pe unii dintre cei mai apreciați artiști români în toată lumea, printre care Deepcentral, aflați în țară într-o scurtă pauză de concerte, Tara – pentru prima data în platoul „De Suflet', dar și Natalia Barbu care se pregătește să devină mămică, fiind însărcinată în 6 luni.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare