; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dana Rogoz Blinky Bill Freeman Entertainment

Dana Rogoz este nebunatică şi fiţoasă în „Blinky Bill: Koala cel poznaş”

21 September 2015

Actriţă, mămică dedicată şi familistă convinsă, Dana Rogoz ajunge pe marile ecrane din 2 octombrie, dublând-o pe mofturoasa Nutsy, personajul principal feminin din animaţia „Blinky Bill: Koala cel poznaş'.

Dana Rogoz Blinky Bill Freeman Entertainment

Obişnuită cu platourile de filmare şi studiourile de înregistrări, Dana poveşte încântată despre cum a fost cucerită de povestea lui Blinky: „Am un personaj foarte haios. Sunt prietena lui Blinky, Nutsy, adică sunt foarte nebunatică şi cumva fiţoasă.

BI-2013-005362

Dublajul este o experienţă amuzantă, nu tocmai uşoară şi care îţi oferă mari satisfacţii la final, când ajungi la cinema. Personajul scoate din tine lucruri, de care nu credeai că eşti capabil', mărturiseşte actriţa.

BI-2013-005360

Nutsy are o poveste destul de tristă, însă viaţa ei se schimbă în momentul în care îl cunoaşte pe Blinky Bill. O koala domesticită, Nutsy s-a obişnuit să trăiască în captivitate. După ce şi-a pierdut părinţii într-un incendiu, micuţa a fost salvată de oameni şi crescută la zoo. Este o prinţesă analitică, pragmatică şi pretenţioasă, care preferă să fie îngrijită de cei din jur şi nu are habar cum îşi poate purta de grijă singură.

BI-2013-005082

Din 2 octombrie, Virgil Ianţu şi Dana Rogoz, împreună cu alte nume sonore vor putea fi auziţi în animaţia „Blinky Bill: Koala cel poznaş', în premieră pe marile ecrane din ţară. Animaţia este distribuită de Freeman Entertainment.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare