; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dana rogoz 4

Dana Rogoz este din nou însărcinată. Actrița a dezvăluit sexul bebelușului: „Nu există cuvinte care să exprime ce simt”

19 December 2019

În pragul Sărbătorilor actrița Dana Rogoz a împărtășit cea mai frumoasă minune care i se întâmplă. Aceasta va deveni mamă pentru a doua oară, iar pe blogul personal a dezvăluit sexul bebelușului. 

Pe lângă vestea care a adus-o în culmea fericirii, Dana a postat și câteva fotografii în care apare alături de soțul și băiețelul lor. 

Dana Rogoz este însărcinată în șase săptămâni și va avea o fetiță, așa cum și-a dorit.

„DA, acum pot să vă dau cea mai frumoasă veste: sunt însărcinată. Și e fetiță. Și e minunat. Și nu sunt în stare să scriu câteva rânduri despre asta fără să nu mi se umezeasca ochii de lacrimi. Suntem cei mai fericiți! Cât poate fi de frumos! Nu există cuvinte care să exprime ce simt. Sunt fericită, sunt emoționată, mă simt cea mai norocoasă, îmi fac griji deseori, mi-e frică, și mă liniștesc, și încerc să conștientizez, îmi fac planuri, îmi imaginez cum va fi cu 2 copii, cum va arată casă noastră, și iar mă bucur, plutesc, și mă simt copleșită uneori de tot, tocmai pentru că simt… tot. Și pentru că deja știu ce bucurie îți poate aduce în viață un copil. Am aflat chiar înainte de ziua mea de naștere. Nu știu dacă țineți minte, dar va spuneam atunci că sunt cea mai fericită, pentru că trăiesc viață pe care mi-am dorit-o dintotdeauna. O spuneam și pentru că știam deja că port în mine două inimi care bat.

Ne-am bucurat de veste în familia noastră. Mă rog, Vlad se laudă de câteva săptămâni deja la grădiniță că va avea o surioara. Așa că azi, la fel că acum 6 ani, am deschis acest blog și m-am decis să împărtășesc cu voi bucuria familiei noastre.Timpul trece fantastic de repede, așa că azi sunt în 16 săptămâni și 5 zile. Vă dați seama că mi-a fost alături la toate premierele MO, în caravana din țară, la festivalurile din străînătate. A fost tare bună cu mine, micuța, în cea mai spectaculoasă perioada a vieții mele. Te-am așteptat, minune! Și te mai așteptăm un pic, cu toții, să vii în familia noastră!', a scris Dana Rogoz pe blogul personal.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare