Homepage  / Vedete româneşti

Dana Rogoz, emoții puternice la serbările de sfârșit de an școlar ale copiilor săi. „Am plâns tare de tot”

Dana Rogoz, emoții puternice la serbările de sfârșit de an școlar ale copiilor săi. „Am plâns tare de tot”
16

de Cătălina Matei,

Încă puțin și vine vacanța mare, prin urmare serbările de sfârșit de an școlar sunt în toi, indiferent că vorbim despre prichindeii de grădiniță ori elevii mai mari. Iar Dana Rogoz a avut parte de multe emoții zilele acestea, când a participat la spectacolele juniorilor săi, Vlad și Lia.

Dana Rogoz, emoții puternice la serbările de sfârșit de an școlar ale copiilor săi

Zielle trecute, în familia Danei Rogoz au avut loc două evenimente improtante: serbările de sfârșit de an școlar ale celor doi copii ai săi, Vlad (10 ani) și Lia (4 ani). Emoțiile au copleșit-o pe actrița din serialul „Groapa”, care a postat mai multe imagini cu juniorii săi pe contul său de Instagram.

Azi am râs la serbarea Liei, la „pestacolul” ei, și am plâns tare de tot la serbarea lui Vlad, când, la final, am urmărit un video cu fotografii cu toți colegii clasei, de-a lungul celor 4 ani de școală. Doamne, ce mici erau! Ce fățucă avea Vlad! Ce ochișori de pui mic! Nu știu cum, dar parcă ieri Vlad era cât e Lia acum pe scenă, și n-ajungea la microfon. Cum s-a întâmplat acest salt? E ca un truc al unui magician, care mă aduce în același teatru, să trec din nou prin aceleași emoții, doar că pe scenă în fața mea când e Vlad mare, când e Lia, când e Vlad mic… mă uit și revăd parcă toate serbările și toate etapele prin care am trecut deja cu amândoi. Nu știu alte mame cum sunt, dar pentru mine serbările lor sunt foarte emoționante”, le-a mărturisit Dana Rogoz urmăritorilor săi de pe Instagram.

dana-rogoz-serbare-copii-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

De asemenea, un video postat de actriță cu mezina Lia, pe care părinții săi o alintă Lia Bucuria, face deliciul internauților care au comentat intens. Micuța a moștenit din plin charisma mamei sale și demenostrează că scena i se potrivește din plin, căci Lia, chiar dacă stâlcește unele cuvinte, a cucerit audiența de la primul zâmbet.

Un „pestacol inedit”. Sper că v-am făcut ziua măcar puțin mai veselă”, a scris mămica Liei în postarea sa.

Printre zecile de comentarii la video-ul cu pricina se regăsește și cel al Monicăi Bârlădeanu, colega de serial a Danei Rogoz, cele două făcând parte din distribuția producției „Groapa”, care revine la Pro TV.

Doamneee, un pestacol inedit. Am murit!”,  a comentat Monica Bârlădeanu la filmulețul de la serbarea Liei.

Dana Rogoz, secretul relației cu regizorul Radu Dragomir

Dana Rogoz și Radu Dragomir sunt căsătoriți din 2012 și formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei – 19 ani. Au doi copii împreună și o căsnicie discretă. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „La bloc”, unde Dana, acum în vârstă de 38 de ani, era actriță, iar Radu regizor.

Dar nu ne-am jucat cu emoțiile noastre, cum fac tinerii. Plec la mama, două săptămâni nu mai vorbim. N-au existat niciodată glumele astea, provocările astea, să ne condiționăm. Ne-am asumat cu totul”, a declarat Dana Rogoz, într-un interviu acordat pentru Unica.

dana-rogoz-2-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 16

Actrița susține că ea și soțul său, Radu Dragomir, sunt asemănători din multe puncte de vedere, așadar nu a fost nevoită să facă compromisuri majore în relație.

Semănăm, chiar dacă în manifestare nu semănăm tot timpul. El e mai așezat, mai calculat, mai analitic, eu sunt mai impulsivă sau așa ar părea din exterior. De fapt, semănăm foarte tare. Eu pare că sunt impulsivă și mai extrovertă ca tipologie, dar de fapt sunt genul care analizează absolut toate opțiunile. Avem aceleași pasiuni, ne plac aceleași lucruri. N-am făcut compromisuri de genul merg cu el nu știu unde, dar mergi și tu cu mine. N-a fost nevoie de negocieri de acest tip”, a povestit Dana Rogoz, în cadrul aceluiași interviu.

Sursă foto:

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton