; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dana rogoz

Dana Rogoz, dezvăluiri inedite despre relația cu soțul ei, Radu Dragomir! „Nu a fost dragoste la prima vedere”

12 July 2021

Dana Rogoz s-a căsătorit cu Radu Dragomir în urmă cu 9 ani, însă relația lor a stârnit la debutul poveștii de iubire o serie de controverse care aveau să țină prima pagina a ziarelor. 

Cu toate că între ea și soțul ei există o diferență de 19 ani, Dana Rogoz mărturisește că tatăl celor doi copii este sufletul ei pereche. Invitata lui Cătălin Măruță în cadrul podcastului „Acasă la Măruță', Dana Rogoz a oferit câteva detalii despre cum și-a cunoscut parenerul.

Se pare că Dana Rogoz și Radu Dragomir, de profesie regizor, s-au cunoscut pe platourile de filmare ale celebrului serial „La Bloc'. Cu toate astea, deși relația lor profesională era una bună, în prima fază a cunoașterii nici unul dintre ei nu se gândeau că vor ajunge să formeze un cuplu. Cei doi erau implicați în relații diferite, iar povestea de dragoste a debutat la mai bine de doi ani de când s-au cunoscut.

La acea vreme, actualul soț al Danei Rogoz era căsătorit și avea un copil. La rândul ei, actrița trăia și o poveste de dragoste, însă ambele relații au ajuns la final înainte ca aceștia să formeze un cuplu:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare