Homepage  / Vedete româneşti

Dana Rogoz, dezvăluiri despre cum a scăpat-o Horia Brenciu din brațe. Cei doi au recreat momentul după 12 ani

Dana Rogoz, dezvăluiri despre cum a scăpat-o Horia Brenciu din brațe. Cei doi au recreat momentul după 12 ani
6

de Cătălina Matei,

Invitată în cea mai recentă ediție a podcastului realizat de Horia Brenciu pe YouTube, Dana Rogoz a avut parte de o surpriză de proporții. Amintindu-și cum antrenorul de la „Vocea României” nu a prins-o în brațe în timpul unei emisiuni difuzate cu ani în urmă, actrița din „Groapa” a recreat momentul. Ce a ieșit?

Dana Rogoz a fost invitata lui Horia Brenciu în podcastul „Lucruri simple”, iar actrița din serialul „Groapa” a avut ocazia să povestească alături de gazda sa amintiri din urmă cu mai bine de 10 ani. Printre ele s-a regăsit și unul dintre cele mai memorabile momente pe care actrița le-a trăit în lumea televiziunii.

În 2011, Dana Rogoz prezenta la Pro TV Internațional emisiunea „De suflet”. ÎNtr-una dintre ediții, actrița l-a avut ca invitat pe Horia Brenciu, care a venit în platoul emisiunii însoțit de membrii orchestrei sale. La un moment dat, Dana s-a prefăcut că leșină și aștepta să fie prinsă de Horia Brenciu. Cu toate acestea, artistul nu a fost atent, iar actrița a căzut.

După mai bine de 10 ani, Horia Brenciu a ținut să recreeze momentul în podcastul său, „Lucruri simple”. Doar că, de data aceasta, antrenorul de la „Vocea României” a fost pregătit și a prins-o pe actriță, însă nu a scutit-o de emoții uriașe. Cum așa?

Eu nu suport să-mi scape o femeie din mână, e o jenă”, a spus Horia Brenciu în podcast, în momentul în care au adus în discuție întâmplarea din 2011.

Nici măcar nu m-ai ținut atunci, eu am căzut complet”, i-a spus Dana Rogoz.

Ce s-a întâmplat în urmă cu 12 ani?

În 2011, Dana Rogoz a povestit despre „leșinul” care a avut loc în timpul emisiunii televizate „De suflet”, de la Pro TV Internațional. Ea a dezvăluit că, deși emisiunea nu era în direct și ar fi putut opri difuzarea, a considerat momentul prea comic pentru a fi întrerupt.

Am râs cu lacrimi și atunci și râd și acum, îmi pare rău în schimb ca nu găsesc o variantă mai lungă pe net și cu ce s-a întâmplat după căzătură, căci emisiunea s-a încheiat cu perne și saltele pe jos și cu mine purtând cască de scuter pentru protecție sporită! Bine, emisiunea nu era în direct și as fi putut da stop la filmare, dar momentul mi s-a părut prea comic pentru a-l întrerupe. Am râs cu Horia încă jumătate de oră în emisiune pe seama căzăturii (bine, râdem și acum la un an după) și am zis că sub nicio formă nu vom scoate asta la montaj. Pentru că mie mi se par foarte tari momentele astea neprevăzute (cu tot cu riscul de cucui nasol…), „neretușate”, dar complet asumate”, a scris Dana Rogoz pe blogul ei în 2011.

Dana Rogoz a căzut, din nou, în brațele lui Brenciu

Cei doi au recreat momentul în ediția din această săptămână a podcastului „Lucruri simple”, doar că Horia i-a pregătit Danei o surpriză de proporții. Alături de el, Adela Popescu a apărut și a prins-o și ea pe actrița din serialul „Groapa”. Dana Rogoz a fost impresionată, iar cele două s-au emoționat până la lacrimi, mai ales că sunt prietene de 16 ani, așa că au multe amintiri frumoase împreună.

Să-mi faci surprize d-astea, eu nu fac față”, i-a spus Dana Rogoz lui Horia Brenciu.

Te rog mult, chiar am investit în machiaj”, i-a spus și Adela Popescu.

Noi suntem nevorbite. Noi am jucat împreună în Îngerașii. Relația noastră a început de mult, dar așa s-a consolidat. Noi vorbeam până se dădea acțiune. Aveam mereu ceva să ne spunem. Ne spuneau că dacă am fi închise la pușcărie amândouă, noi am spune că mai aveam de vorbit ceva și abia după putem să ieșim”, a precizat Dana Rogoz.

Foto: Instagram

dana-rogoz-adela-popescu-horia-brenciu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton