Homepage  / Vedete româneşti

Dana Rogoz, vacanță de poveste în Zanzibar. Imaginile de la plajă i-au lăsat fără cuvinte pe fani: „Cum să arăți atât de bine?”

Dana Rogoz, vacanță de poveste în Zanzibar. Imaginile de la plajă i-au lăsat fără cuvinte pe fani: „Cum să arăți atât de bine?”
17

de Cristina Țapu,

Dana Rogoz, în vârstă de 38 de ani, a făcut trecerea în noul an într-un peisaj cu totul special. Actrița a petrecut zile de neuitat în Zanzibar alături de soțul Radu Dragomir și cei doi copii ai lor. Vedeta a distibuit mai multe imagini din vacanță, iar complimentele venite din partea internauților nu au întârziat să apară pentru că Dana are un trup sculptat.

Dana Rogoz, imagini spectaculoase din vacanța petrecută în Zanzibar

Dana Rogoz a distribuit pe pagina personală de Instagram mai multe fotografii realizate în timpul vacanței pe care a petrecut-o în fermecătorul Zanzibar. Actrița s-a fotografia în costum de baie, lăsând la vedere abdomenul tonfiat. Fanii au complimentat-o pentru forma fizică pe care o are și i-au adresat numeroase vorbe bune.

414486085_285339967469547_7669402354172985671_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

„Nu stiu cum faci de ai abdomenul acela și după două nașteri”; „Fotografia cu detaliu pe abdomen mi-a dat KO!”; „Nu am fost în viața mea invidioasă, dar când am văzut poza cu abdomenul tau am devenit invidioasă pentru încă 100 de ani. Ești minunată!”; „Cum să arăți atât de bine?”; „Am făcut febră de la postarea asta”; „Ești de admirat, arăți super!”;„Mama mama Abramburico! Îmbătrânești mai bine ca șampania”; „Lovely! Arăți perfect!”; „Arăți senzațional”; „Ce sport faci ca să fac și euuuuu, te roooog! Esti divină!”; au fost doar o parte dintre comentariile apreciative pe care le-a primit Dana Rogoz.

Ce diferență de vârstă există între Dana Rogoz și soțul său, regizorul Radu Dragomir

De la început, actrița și regizorul și-au asumat public relația, însă, cum era de așteptat, au fost supuși și unor critici. Motivul consta nu doar în colaborarea lor profesională, ci și în diferența de vârstă considerabilă de aproape 19 ani dintre ei.

În momentul în care s-au întâlnit, actrița avea doar 19 ani, în timp ce regizorul avea 37. Chiar dacă au fost criticati în mod aspru la început, Dana Rogoz afirmă că perspectiva publicului asupra relației lor s-a schimbat odată cu trecerea timpului, iar acum relația lor nu mai este atât de aspru judecată.

Începutul relației lor nu a fost deloc lipsit de provocări. Au fost supuși unui val intens de critici din toate direcțiile. Mai mult, puțini au avut încredere în șansa de reușită a relației lor, mai ales că Radu Dragomir avusese deja o căsnicie anterioară și un copil din acea relație. Cu toate acestea, în ciuda acestor obstacole, precum și a notabilei diferențe de vârstă, au depășit adversitățile.

Dana Rogoz deține un rol central în serialul Groapa de la PRO TV

Serialul „Groapa” prezintă o imagine realistă și dură a vieții mafiei, relațiile de familie, problemele și poveștile de dragoste, într-un mod care-i va face pe cei de acasă să se bucure de fiecare secundă și să înțeleagă că familia e totul. Serialul este o adaptare după „Legea familiei” („Çukur”/„The Pit”), care a fost printre cele mai populare seriale turcești ale anului 2018.

Dana Rogoz a vorbit despre rolul pe care-l deține în aceast serial marca PRO TV.

„Personajul meu este Mari, care este în momentul de față menajeră în casa familiei Vlahu. A rămas orfană când era foarte mică, iar soții Vlahu au crescut-o ca pe propriul copil. De la episod la episod, apar detalii din trecutul ei, care îi complică puțin existența. E un personaj frumos, se descoperă treptat, dintr-o privire, dintr-un gest, dintr-un desen pe o poartă, din mici detalii. Mari este cea care o primește pe Alma (Teona Stavarachi) cu foarte mare căldură. Este prima cu care Alma poate să interacționeze în casă. O simte ca pe o persoană de încredere. Chiar dacă a avut un trecut foarte greu, Mari a rămas o persoană empatică, înțeleaptă, responsabilă, foarte atentă la toți ceilalți. Este personajul care dintr-o singură privire înțelege multe situații”, a povestit actrița, conform PRO TV.

Sursă foto: Instagram Dana Rogoz

Citește și:


PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton