Homepage  / Vedete româneşti

Dana Rogoz a ajuns la spital cu buza spartă. „Alte fete plătesc să își umfle buzele, tu ți-ai strâns-o la loc!”, a fost mesajul Amaliei Enache

Dana Rogoz a ajuns la spital cu buza spartă. „Alte fete plătesc să își umfle buzele, tu ți-ai strâns-o la loc!”, a fost mesajul Amaliei Enache
9

de Cătălina Matei,

Ieri dimineață, Dana Rogoz a ajuns la spital în urma unui incident... mai puțin obișnuit. Actrița s-a ales cu buza spartă după o coliziune cu mezina familiei, Lia, și a avut nevoie de patru cusături.

Dana Rogoz a povestit ieri, pe contul său de Instagram, o întâmplare mai puțin fericită dar, în același timp, haioasă, în urma căreia a ajuns la spital. Actrița s-a ales cu buza spartă în urma unui incident: actrița în vârstă de 38 de ani s-a lovit de capul fetiței sale, Lia, în vârstă de aproape 4 ani.

Mezina se simte bine, însă mămica ei a avut nevoie de intervenția medicilor și a fost cusută.

Un alt fel de ÎNAINTE/DUPĂ. Cea de-a doua imagine este de acum, după ce, în această dimineață am fost cusută la spital, în zona buzei. Un incident stupid.. am dat practic «buza în cap» cu Lia. Iar capul Liei e foarte rezistent. Ea nu a avut nimic. Eu, în schimb, am avut nevoie de patru ațe care să îmi strângă buza la loc. Problema mea cea mai mare e că în seara aceasta plec la Baia Mare. Mâine e programat spectacolul «Domnișoara Iulia». Așadar, țineți-mi pumnii ca să pot juca!”, a scris Dana Rogoz pe contul său de Instagram.

dana-rogoz-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Stau o săptămână cu ațele astea”,  a mai spus Dana într-un video postat pe InstaStory, în care le explică urmăritorilor săi cum va încerca să se descurce cât mai bine la spectacoulul în care joacă la Baia Mare.

Ce mesaj de încurajare a primit Dana Rogoz de la Amalia Enache

Printre zecile de mesaje de încurajare și urări de însănătoșire grabnică pe care Dana Rogoz le-a primit în urma postării sale pe contul de Instagram, s-a regăsit și cel al Amaliei Enache. Prezentatoarea Știrilor Pro TV  a fost foarte amuzantă.

Alte fete plătesc să își umfle buzele, tu ți-ai strâns-o la loc! Însănătoșire, Dana!”, i-a transmis Amalia Enache.

De ce Dana Rogoz nu o mai ia pe fiica ei la repetiții

Pe lângă cariera de succes, Dana Rogoz este mamă și se dedică complet creșterii copiilor ei, chiar dacă asta include și unele sacrificii. Nu de puține ori a luat copiii mici după ea fie la premiere de film, festivaluri de film sau chiar filmări în alte țări. Deși făcea acest lucru înainte, acum Dana Rogoz evită să ia copiii la repetiții.

dana rogozIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 9

Pe Vlad, care a împlinit în martie 10 ani, îl ia cu ea doar când sunt și alți copii. În ceea ce o privește pe fetiță, Dana Rogoz spune că Lia nu este încă suficient de mare pentru a o lua cu ea și a fi sigură că nu se lovește.

E destul de complicat cu Lia. Pe Vlad am început să-l mai iau pentru că este un pic mai mare și cred că el deja poate să respecte niște timpi de repetiții, dar cu Lia e complicat. Nu este nici atât de mică încât să stea în landou lângă mine sau la sânul meu la repetițiile de text, dar nici suficient de mare încât să mă asigur că dacă o las în teatru se descurcă și nu se lovește, nu cade. Vlad este deja la vârsta la care, mai ales dacă mai vin colegi cu copii, am încredere că este ok, că nu iese Doamne ferește în stradă sau să aibă idei din astea. Cu Lia încă nu îmi permit”, a spus Dana Rogoz, potrivit ego.ro.

Foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton