; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dana Rogoz “se mărită” cu Cabral luni, la Pro TV

09 December 2010

Dana Rogoz a îmbrăcat pentru prima dată rochia de mireasă, dar nu orice fel de rochie, ci una specifică portului ţigănesc, în Moştenirea', la nunta cu Thierry, personajul interpretat de Cabral.

.

Actriţa, care o interpretează pe Andreea în serial, a filmat pentru prima oară în mireasă pentru un episod special din Moştenirea', episod difuzat de ProTV luni, 13 decembrie, de la ora 22:15.

Secvenţele filmate pentru acest episod în care personajul  pe care eu îl interpretez se căsătoreşte cu Thierry (Cabral) au adus multe premiere pentru mine: a fost prima mea nuntă' şi prima oară când am îmbrăcat haine ţigăneşti. Rochia, dacă îi pot spune aşa, mi-a plăcut foarte tare şi nu mă mai săturam de zgomotul făcut de bănuţii cusuţi pe ea', a povestit Dana.

Tocmai din cauza acestor bănuţi, actriţa trebuia să aibă mare grijă atunci când nu filma, pentru că şi cea mai mică mişcare producea un zgomot care întrerupea imediat orice secvenţă.

Chiar dacă a fost o apariţie atipică, fiind blondă, Dana a fost apreciată de rromi autentici aflaţi la filmare, care îi faceau complimente pentru dansul ei şi pentru felul în care arată.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare