; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dana Nălbaru trăieşte clipa

Dana Nălbaru, cu toată familia la mare

08 August 2013

În a doua jumătate a lunii august, emisiunea estivală a postului naţional de televiziune, „Vara pe val', ajunge la final. Odată cu ea, şi vacanţa încropită pe malul mării de cuplul Dana Nălbaru – Dragoş Bucur şi fetiţa lor, Sofia.

Din 6 iulie, Dana Nălbaru (36 de ani) şi colegii ei de la Hi-Q (trupă care a aniversat recent 17 ani de existenţă) au întreţinut atmosfera pe o plajă din Mamaia, în emisiunea „Vara pe val'.

După terminarea show-ului, blonda mămică s-a relaxat alături de fetiţa ei de 6 ani, Sofia, în ultima vacanţă de preşcolar a micuţei.

„Intră la şcoală în toamnă şi vreau să se bucure din plin de ultima ei vacanţă de dinainte de viaţa de şcolar', ne-a povestit Dana.

Recent, celor două li s-a alăturat şi „tati': Dragoş Bucur (36 de ani) a terminat munca la filmul maghiar „Mirage' (2014) şi sunt toţi trei pe litoralul nostru:

„Dragoş a fost plecat din ţară pentru aproape două luni', spune Dana, adăugând „Chiar acum ne pregătim să mergem în Olimp, la o cherhana superbă, pe plajă'.

Shopping? Ce shopping?

„Am o viaţă frumoasă, plină de spontaneitate şi iubire. Mulţumesc lui Dumnezeu pentru toate binecuvântările şi familia minunată', spune cântăreaţa, care mărturiseşte că atitudinea pozitivă şi stilul adolescentin de a se îmbrăca o menţin tânără.

dana-in-valuri-2013

Picture 1 of 5

„Fac totul cu bucurie şi încerc să nu forţez nimic, să rămân aceeaşi indiferent de situaţiile prin care trec. Recomand tuturor să privească la clipa prezentă şi să fie recunoscători pentru faptul că sunt în viaţă :)', spune ea.

Pentru cele 6 săptămâni petrecute la Marea Neagră, Dana nu s-a grăbit să-şi burduşească bagajul: „Nu am stilist şi nici nu sunt preocupată de modă. Pentru perioada aceasta la mare mi-am cumpărat câteva tricouri şi pantalonaşi de vară… cam atât. Nu sunt un mare fan shopping şi nici nu pun mare preţ pe haine. Mă îmbrac ca să mă simt lejer', spune ea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare