Homepage  / Vedete româneşti

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au început campania agricolă de primăvară. Actorul și soția sa muncesc cu spor, la țară

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au început campania agricolă de primăvară. Actorul și soția sa muncesc cu spor, la țară
9

de Cătălina Matei,

Pentru că luna lui aprilie a venit cu zile mult mai călduroase față de media normală, campania agricolă de primăvară a început mult mai repede. Inclusiv pentru Dragoș Bucur și Dana Nălbaru, care s-au mutat de mai bine de un an la țară, într-un sat din județul Argeș, unde au o casă și teren pe care cultivă fructe și legume.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au început campania agricolă de primăvară

Anul trecut, pe rețelele de socializare, Dragoș Bucur și Dana Nălbaru își anunțau urmăritorii că s-au mutat la țară. Cei doi au cumpărat o casă într-un sat din județul Argeș, unde își cultivă singuri fructele și legumele.

Mi-am luat tractor, îmi iese imediat sucul de mere Bucuros”, ne povestea Dragoș Bucur într-un interviu, anul trecut.

Iar acum, pentru că temperaturile înregistrate în ultimele zile au fost mai degrabă unele de vară, juratul de la „Românii au talent” și soția sa au început campania agricolă de primăvară.

Pe contul său de Instagram, Dana Nălbaru a publicat mai multe imagini cu ea și familia în timpul muncilor agricole. Mi precis, artista și copiii au văruit pomii fructiferi, în timp ce soțul este surprins într-un plan îndepărtat, pe tractor, pregătind pământul pentru însămânțare.

Curând aici vor fi legume”, a scris Dana Nălbaru pe pagina sa de Instagram.

dana-nalbaru-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Dana Nălbaru, primul gem de prune preparat la casa de la țară

Cum anul trecut recolta de prune a fost una bogată, Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au pregătit gem, pentru prima dată.

Casa noastră de la țară e gata și petrecem foarte mult timp aici. Livada e plină de fructe și anul acesta fac pentru prima oară gem de prune, dar soiul pe care îl avem noi nu e cel mai bun pentru asta așa că doamna Ina, vecina noastră, mi-a umplut un coș de prune mari și cărnoase. O să dau la schimb mere căci din acelea avem muuuuulte”, scria Dana Nălbaru pe contul său de Instagram, anul trecut.

dana-nalbaru-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 9

„Visuri la cheie”, sezonul 11

În același timp, Dragoș Bucur a început și filmările pentru cel de-al 11-lea sezon al emisiunii „Visuri la cheie”, de la Pro TV. Alături de el se află Alex Gavrilescu, Andra Marinescu, Cristina Joia și Omid Ghannadi, iar prima zi de filmare a avut loc pe 1 aprilie.

De la an la an, aducem noutăți pentru cei de acasă, dar și pentru familiile la care ajungem și care ne devin, ulterior, inspirație. În sezonul 11, avem parte de o nouă formulă de arhitecți, care vă garantez că este una dintre cele mai bune echipe pe care le-am avut până acum, dar și de o serie de lucruri noi pe care abia aștept să le vedeți. Dăm startul cu încredere și suntem gata să învățăm noi lecții de la oamenii pe care îi vom cunoaște”, este mesajul lui Dragoș Bucur odată cu startul noului sezon. 

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton