Homepage  / Vedete româneşti

Dana Nălbaru a fost criticată dur pentru modul în care alege să se afișeze. Ce răspuns a oferit criticilor: „Te părăsesc, iubito!”

Dana Nălbaru a fost criticată dur pentru modul în care alege să se afișeze. Ce răspuns a oferit criticilor: „Te părăsesc, iubito!”
7

de Cristina Țapu,

Dana Nălbaru, în vârstă de 47 de ani, s-a retras de o bună perioadă din lumina reflectoarelor pentru a se concentra asupra proiectelor personale. Rareori distribuie imagini pe pagina personală de Instagram, iar atunci când face acest lucru este adesea criticată pentru modul în care arată. Fanii i-au reproșat că nu are grjă de imaginea sa. Iată cum le-a răspuns artista!

Dana Nălbaru a fost criticată dur pentru modul în care alege să se afișeze pe Instagram

Dana Nălbaru este partenera de viață a lui Dragoș Bucur de aproape două decenii, iar împreună au trei copii: Kadri, Sofia și Roxana India, pe care au adoptat-o.

Privindu-și familia ca pe un sanctuar privat, cei doi au încercat întotdeauna să-și protejeze viața personală de privirile indiscrete ale curioșilor.

Cu toate acestea, uneori fac excepții și împărtășesc cu fanii lor momente speciale, postând imagini pe rețelele sociale. În luna octombrie 2023, Dana Nălbaru a surprins atenția publicului cu o fotografie în care apărea fără machiaj, ceea ce a generat reacții puternice din partea unor fani.

„De ce nu ai grijă de tine? Păcat, să arăţi ca şi cum ai fi o servitoare. Dar ştiu servitoare care arată mai îngrijite. Deci nu insulta pe cei ce te-au admirat şi încă o mai fac. Îngrijește-te, că o să te lase şi soţul tău şi să nu te miri.”, a fost mesajul dur pe care l-a primit artista din partea unei urmăritoare.

dana nalbaru 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Dana Nălbaru a decis să nu răspundă pe moment mesajului critic. Însă, ulterior a revenit cu un mesaj cu subînțeles adresat tuturor celor care fac comentarii nepotrivite privind modul în care a ales să se afișeze și să-și trăiască viața.

„Te părăsesc, iubito! Te părăsesc pentru că n-ai avut timp să-ţi vopseşti părul şi să-ţi faci unghiile roşii. Te părăsesc, iubito, pentru că simt în palmele mele coapsele tale trecute de frageda tinereţe. Te părăsesc pentru că te trezeşti dimineaţa şi ai grijă de casa în care trăim, în loc să ieşi la mall să-ţi schimbi garderoba.

Te părăsesc, iubito, pentru că pui capul pe pieptul meu după ce ai culcat copiii, obosită şi dornică de îmbrăţişare. Scuză-mă, iubito, dar te părăsesc pentru că eşti prea atentă la nevoile mele şi ale copiilor noştri.

Când m-am căsătorit cu tine şi-am spus că-mi doresc să-mi fii alături o viaţă întreagă îmi imaginam că vei rămâne mereu tânără, că te voi lua de la salon şi te voi duce direct la mare, că pe-ai noştri copii îi vor creşte vecinii şi că banii nu vor fi niciodată o problemă. Te părăsesc pentru că n-am înţeles a doua parte din la bine şi la greu”, a fost mesajul pe care l-a scris Dana Nălbaru.

Cum s-au cunoscut Dragoș Bucur și Dana Nălbaru

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru constituie unul dintre cele mai durabile cupluri din showbiz-ul românesc. Ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 18 ani și au împreună trei copii: o fiică, Sofia (16 ani), un băiat, Kadri (7 ani), și o fetiță adoptată, Roxana (11 ani). Cu toate acestea, puțini sunt cei care cunosc detaliile începutului poveștii lor romantice.

Prezentatorul de la „Visuri la cheie” a dezvăluit cum a întâlnit-o pe Dana Nălbaru în cadrul podcastului condus de Cătălin Măruță. Întâlnirea lor a avut loc în trafic, în București, iar inițiativa a aparținut Danei Nălbaru.

Cu ce se ocupă Dana Nălbaru de când a renunțat la lumina reflectoarelor

Dana Nălbaru a renunțat la muzică pentru a se dedica vieții de familie, însă asta nu înseamnă că nu muncește și contribuie la bugetul familiei. 

Fosta solistă de la Hi-Q și-a deschis o afacere, împreună cu soțul ei. Este vorba despre o brutărie artizanală, care se află tocmai în Otopeni. 

Sursă foto: Instagram Dana Nălbaru

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton