Homepage  / Vedete româneşti

Dana Nălbaru a împlinit 48 de ani. Ce cadou neobișnuit a primit din partea lui Dragoș Bucur

Dana Nălbaru a împlinit 48 de ani. Ce cadou neobișnuit a primit din partea lui Dragoș Bucur
14

de Cristina Țapu,

Dana Nălbaru a împlinit 48 de ani pe 23 octombrie, iar soțul său, prezentatorul Dragoș Bucur i-a făcut un cadou special. Nu este vorba despre o mașină costisitoare sau bijuterii de lux, ci despre un purceluș adorabil care poartă numele de Betty!

Dana Nălbaru a împlinit 48 de ani

Miercuri, 23 octombrie, soția lui Dragoș Bucur a sărbătorit împlinirea vârstei de 48 de ani. Cu această ocazie specială, fosta solistă a primit un purceluș, de care este foarte încântată. De când s-au mutat la țară, prezentatorul TV împărtășește cu fanii din mediul online aventurile familiei lor în viața rurală. Așadar, nici ziua Danei nu a fost trecută cu vederea!

*EXCLUSIVE* Dominic Purcell spotted fueling up and grabbing snacks in Toluca Lake, Los AngelesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Actorul și-a surprins fanii când a anunțat că familia sa are un nou membru. Este vorba despre Betty, o purcelușă de care vor avea grijă de acum înainte. „Vreau să vă prezint pe cineva. Este vorba despre Betty, cel mai nou membru al familiei noastre şi cadoul pe care Dana l-a primit de ziua ei”, a dezvăluit Dragoș fanilor, pe pagina personală de Instagram. „Ea e Betty. Am alăptat-o azi-noapte. I-am dat cu biberonul o dată la o oră jumate. Un vecin de-al nostru are o scroafă care a fătat alaltăieri noapte 12-13 purcei. Ea cred că a fost ultima. Era foarte slăbită şi scroafa nu are destul lapte. Am luat-o să o salvăm”, a completat și Dana Nălbaru.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur s-au mutat la țară

Anul trecut, pe rețelele sociale, Dragoș Bucur și Dana Nălbaru își anunțau urmăritorii că s-au mutat la țară. Cei doi soți și copiii lor s-au mutat de mai bine de un an într-o gospodărie situată în Moșteni-Greci, județul Argeș și se bucură din plin de viața la țară.

Dragoș Bucur și soția lui revin în București doar pentru proiectele în care sunt implicați. Familia lor s-a adaptat rapid la un stil de viață în mediul rural. Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au multe activități în grădină.

Cum a început povestea lor de dragoste

Prezentatorul de la „Visuri la cheie” a dezvăluit cum a întâlnit-o pe Dana Nălbaru în cadrul podcastului moderat de Cătălin Măruță. Întâlnirea lor a avut loc în trafic, în București, iar inițiativa a aparținut Danei Nălbaru.

dana nalbaru 4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 14

Ea l-a claxonat și i-a făcut semne, sperând că vor putea avea o conversație. Și, surprinzător, au reușit nu doar să discute, ci să se îndrăgostească la prima vedere și să decidă să devină soț și soție la doar cinci zile de la prima întâlnire.

„Am cunoscut-o acum 18 ani, în trafic, undeva pe lângă Regie. Eu mergeam la o filmare, ea mergea la o repetiţie şi ne-am făcut semne în trafic, am coborât, am vorbit. Eu o ştiam aşa, de la televizor şi o mai ştiam de la casting de la „Băieţi buni”… Practic, ea m-a agăţat pe mine pentru că m-a tot claxonat, eu nu prea i-am răspuns, eram cam şmecher. Aveam un Renault Megane atunci”, a povestit Dragoș Bucur.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton