Homepage  / Știri

Dana Enache este noul Group Editor-in-Chief al Unica & VIVA!

Dana Enache este noul Group Editor-in-Chief al Unica & VIVA!

de Redactia Tvmania,

Dana Enache, redactor-șef al revistei Viva!, primește noi atribuții în cadrul Ringier, pe zona de reviste. Jurnalista a fost numită noul Group Editor-in-Chief al platformelor de continut Unica & VIVA!. 

În noua sa funcție, Dana va coordona echipele editoriale Unica si VIVA!, contribuind la consolidarea poziției brandurilor pe piața media din România.

„Este o provocare pentru mine, după aproape șapte ani în care am reușit să mențin produsele VIVA! pe piață, la cele mai înalte standarde. Unica are avantajul de a fi un brand cu traditie în peisajul media digital. In plus, știu deja că echipa Unica este una competitivă, alături de care eu pot face performanță. Sunt convinsă că nu va fi ușor, dar îmi plac provocarile si întotdeauna le fac fata cu brio. Voi aplica si la Unica singura reteta pe care o știu si care funcționează dovedit: munca multă si implicare 100%”, a declarat Dana Enache.

„Mă bucur să extindem responsabilitățile Danei Enache, prin preluarea si a site-ului Unica.ro. Această decizie a fost luată după o analiză atentă și reflectă încrederea noastră în abilitățile Danei de a duce si acest website important la următorul nivel. Rezultatele impresionante pe care le-a obținut cu VIVA.ro!, împreună cu dedicarea și pasiunea ei pentru zona de Digital, ne-au convins că este persoana potrivită pentru această provocare. Suntem siguri că Dana împreună cu echipa vor aduce o contribuție valoroasă”, spune Andrei Bereandă, Managing Director al Ringier România Media.

Cu o experiență foarte bogată în jurnalismul de divertisment, Dana Enache a avut o contributie decisiva la dezvoltarea VIVA!, unul dintre cele mai importante branduri aflate în portofoliul Ringier România. In februarie 2018, Dana Enache prelua VIVA! România, un brand cu 25 de ani de traditie în piața media din România.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton